Do vremena po vsej Sloveniji

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rweather
cheer.gif

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Hmm, zanimivo.

Me pa zanima ali je tole Arso- vo delo, ali so pri rtvslo tole sami skupaj sestavli. Ima kdo kaj več info?

Sploh pa je za moje pomojme tole čisto nepotrbeno. Že tako velikokrat pride do tega, da napovedi niso čisto točne.

Sedaj bodo pa ljudje tole vidl in si mislili, ča pa za Boguizzanogu 13 piše da bo dež, bo pa že res.

Tisti, ki jim stvari glede vremena niso preveč jasne, sedaj mislijo da je prišlo tako daleč, da se da vreme toliko bolj natančno napovedati. Nekaj v smislu, prej se je dalo napovedati samo za širše območje : zato Ljubljana, Celje, Maribor, Brnik; Novo Mesto.....

sedaj ko ima pa pravzaprav vsaka vasica svojo piko na zemljevidu , bo pa takoj cela panika če tam pa tam, jutri popoldne nebo sonce tako kot kaže na karti...Brezvezno uglavnem.

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik TheAnswer pravi:
Nekaj v smislu, prej se je dalo napovedati samo za širše območje : zato Ljubljana, Celje, Maribor, Brnik; Novo Mesto.....
sedaj ko ima pa pravzaprav vsaka vasica svojo piko na zemljevidu ,
Če malo bolj natančno pogledaš, ima en kup sosednjih pik enako napoved. Toliko krajev je le zaradi lepšega
grims-1.gif

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
Kot verjetno vsakega zanima kako je vreme v njegovi okolici je tudi mene in hopala takoj sem našla napačo. Našo coprniško Slivnico so poimenovali Slivnica pri Mariboru.
ne-ne-1.gif

slivnica.jpg

Mene ne moti ..

TheAnswer

Dvojček št. 1
7. avg 2007
3.732
0
36
40
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik TheAnswer pravi:
Nekaj v smislu, prej se je dalo napovedati samo za širše območje : zato Ljubljana, Celje, Maribor, Brnik; Novo Mesto.....
sedaj ko ima pa pravzaprav vsaka vasica svojo piko na zemljevidu ,
Če malo bolj natančno pogledaš, ima en kup sosednjih pik enako napoved. Toliko krajev je le zaradi lepšega
grims-1.gif

Vem jaz to, vem. Ravno zato je vse to skupaj nesmiselno.
Fora je samo v tem, da recimo 50 % folka vidmo da je napoved dobesedno enaka za večino okoliških krajev, tisti, ki pa tega ne vidijo pa mislijo da je to sedaj nevemkoliko natančnejša napoved.
Napoved, ki lahko napove točnen potek vremena v naslednjih dneh skoraj za najmanjše selo.
Pa vendar vemo da temu ni tako.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Odlično, gremo na Kredarico!
grin1.gif

Ja, letos pa res moram it. Lani konec leta ni uspelo.
jezen.gif

Naj bo tudi letos v hribih ogromno snega.
cheer.gif