Do Telekoma s prodajo trgovin Tuš?

EuroDJ

500. registrirani uporabnik
18. avg 2007
349
0
16
44
V časniku Finance so se pojavila ugibanja da bi se Tuš poslovno povezav ali prodal nemškemu Rewe. S tem bi dobil nekaj denarja za nakup Telekoma. Iz nekaterih virov naj bi Mirko Tuš zelo si želel biti strateški partner Telekoma.

več informacij: http://tusmobil.yi.org/viewtopic.php?t=96

Nazadnje urejeno:

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Že več kot 2 leti nazaj sem ujel informacijo, da Tuš nekak 'sponzorira' Billa.
Da pač Billa nekak stoji za Tušem. Billa je pač hčerka Rewe ja.
Tako da se te informacije to le nakak potrjujejo.
Bomo vidli
aplauz.gif

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Mirko je že kar nekaj časa v igri za nakup, kaj bo bomo pa videli!
Včasih je prednačil Telemah
smirk-1.gif

Ribica

Zelenc'
13. okt 2007
22
0
1
Ne verjamem, da bi komisija za prodajo nacionalnega TK operaterja prodala enemu privatniku Tušu, saj gre za veliko in pomembno firmo. Veliko več možnosti ima kakšna finančno dobro stoječa in perspektivna tuja TK firma. Tako je moje mnenje. No, bomo videli.

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Citat:
Uporabnik Ribica pravi:
Ne verjamem, da bi komisija za prodajo nacionalnega TK operaterja prodala enemu privatniku Tušu, saj gre za veliko in pomembno firmo. Veliko več možnosti ima kakšna finančno dobro stoječa in perspektivna tuja TK firma. Tako je moje mnenje. No, bomo videli.

Jaz sem istega mnenja.

Retroid

Pripravnik
22. avg 2007
60
0
6
Mogoče pa res. Ampak še vseeno raje vidim, da je kupec Tuš, kot hrvaška "podružnica" T-mobile-a.
smile-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik Retroid pravi:
Mogoče pa res. Ampak še vseeno raje vidim, da je kupec Tuš, kot hrvaška "podružnica" T-mobile-a.
smile-1.gif

Jaz pa ne. Raje vidim, da ga nemci kupijo. Čudn da se še kaka cerkev ni zraven začela slinit
evil.gif
.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Arabci naj jih kupijo. Bodo Slovensko pamet, pardon Iskratelovo najnovejšo state of the art tehnologijo, uporabili za razširitev pokrivanja v Afganistanu, Iranu (aja tle je že Nokia, ups, nič ne bo
smile-1.gif
), Severni Koreji, ...

Ogo

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Išče se kupec, ki bo obdržal vse te direktorčke in jim nudil še naprej brezdelno življenje in nevmešavanje pri njihovih nakupih opreme
evil.gif

Pa tudi če se proda krepko pod ceno, delavce pa na cesto!

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Saj če bi tudi meni država vsiljevala Iskratel znotraj nakupa Telekoma, ne bi ponudil več kot 30% borzne cene. Je pač treba vračunati dodatne stroške. Če se državi jebe za dodatno kupnino, se meni definitivno ne jebe za moje stroške in omejitve poslovanja po nakupu dotične firme.
smile-1.gif

Ogo

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik BOBI pravi:
Ne želi si Nemca, ker boš imel omejen download po paketih
bonk.gif

Prav od Nemškega Telekoma ne. Tisti, ki so pa v partnerskem programu oz. koristijo njihovo infrastrukturo pa imajo omejen promet. Tam se bo tudi z omejevanjem prometa kmalu nehalo. Moj brat ima VDSL2 preko FTTN 50/10 paket, pri kakih 4 km in neomejen prenos. Cena je pa če se ne motim 80 €.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ma ne, boj se nemcev. Ma ne, boj se vseh tujcev. Ker samo pravi slovenčki so uni ta pravi. Uni, ki ti omogočajo samo 1 Mbps / 256 kbps, uni ki plačujejo svoje delavfčke samo 800 EUR bruto, une, ki te taiste delafčke obdavčujejo tudi preko 40%, sami pa plačujejo davek od profita 20%. Ker samo slovenski slovenčki so najboljši lastniki. Tujci so pa fuj in fej. Oni bi samo profite, pa nizke davke, pa produktivnost, pa rezanje nesposobnežev, torej same negativne vrednote.
evil.gif

Ogo

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Iz ene strani bi bilo lepo, da bi omejili download in z tem uvedli nove pakete, ker marsikdo ne uporablja interneta za p2p in ilegal stuff. Sej imaš v nemčiji tudi pakete, kjer je omejen download in kjer ni nič omejeno.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Spiši pritožbo v 72ih izvodih na Agencijo RS za zaščito nacionalnega interesa, s pripisom za g. Matjaž Janša. Ziher ti bodo ustregli.
evil.gif

Ogo
P.S. Če ne opaziš sarkazma, ti nisem jaz kriv.
smile-1.gif

P.P.S. Za tovrstno tvojo zahtevo bi najbolje postregel kompetitivni trg telekomunikacij, ki ga v Sloveniji ni. Za slednje pa res lahko nasloviš pritožbo v 72ih izvodih na zgoraj omenjeno osebo.
evil.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.212
1.384
113
Telekom bo verjetno kupil "hrvaški telekom"
Čeprav se je zdaj pojavil še en igralec...

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Ogo, ti si pa žleht danes. No, ampak sej ne da trdim, da bi unih 72 izvodov kej pomagalo...
lacdhen.gif

Bi pa fasu kak Iskratel obesek zastojn.
evil.gif

Ogo