DJ na tablici?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Pozdrav,

zanima me mnenje, če je možno tablico (katero priporočate) s kakšnim programom za miksanje glasbe (kateri, če sploh obstaja?) uporabiti v DJ namene. Tablo bi seveda priklopil na ojačevalec in zvočnike.
Zanima me, če je audio izhod tablice sploh dovolj močan in pa da ga ne bi čez čas skurlo?

lp

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Na androidnih tablicah je meni najboljsi DJ Studio 4, na iPadu pa kaksen virtual dj, sicer pa odvisno od zahtevnosti oz. kaj zelis, ker obstaja se dosti programov.

Ce imas priklopljeno na mesalko preko audia ni panike, da bi ti kaj skurilo.

Nazadnje urejeno:

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Za iPad je pred par tedni izsel Traktor DJ, do sedaj se najbolj pro app za tablice. Dela vrhunsko, priporocam.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Traktor DJ na iPadu deluje super, za kakšen Androidni polzidelek bi pa znala tvoja trditev resnično držati.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Traktor DJ na iPadu deluje super, za kakšen Androidni polzidelek bi pa znala tvoja trditev resnično držati.

Koliko ur skupaj si vrtel na traktorja?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Največ nekje dobre 3 ure.
smile-1.gif

Koliko si ti in kaj je šlo narobe?

Zadeva dela, nimaš kaj. Saj pri Native Instruments niso šalabajzerji ki so pravkar razvili prvo aplikacijo da bodo dali nek polovičarski izdelek ven.

Nevem zakaj ne bi 1gb rama zadostoval. Saj ni to nek DAW s 50 kanali in na vsakem po 8 insertov.