DJ Duo Dropheadz

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Živ!

S kolegom sva začela skupno DJ pot. Če je kakšen EDM, Progressive 'frik' tukaj na Alterju bi bila vesela kakšnega 'klika', ogleda, 'lajka' in podpore.

Prilagam link do najinega mashupa in link do najine FB strani.

Pa lep pozdrav!
smile-1.gif

Mashup

Dropheadz

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Ogled opravljen
wink-1.gif

Moram pa rečt da me pri vajinem imenu Dropheadz takoj asociira na Filterheadz

Pohvalno da sta se spravla delat neki tazga,ampak še zmer vedta da živita v sloveniji,kjer vama bojo pod noge leteli ne polena mapak hlodi.
Pa upam da vama rata čimprej nadgradit studio,ker za začetek je DJ setup zadovoljiv (vsaj vajin) kmalu pa bojo potrebe po boljšem rang DJM CDJ 1000 in višje pa seveda en workstation PC,samplerji, kakšen NI Maschine...

uglavnem delejta kar vaju veseli
zmaga.gif

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Kot prvo, hvala! Ubistvu dokler ni najin ime postal ''uraden'' sploh nisem nikoli slišal za njiju, iskreno, pa mi je kar malce žal
smile-1.gif

V Sloveniji je na žalost tako, da karkol se spraviš delat bo 3/4 ljudi proti oz. kritičnih. Kar pa naju v bistvu žene naprej. Prave ljudi imava za sabo, ki bojo v prihodnosti lahko 'zrihtali' velike 'špile'. Kar se pa opreme tiče, jo bova pa sproti nadgrajevala. Preboj iz kontrolerjev na playerje je za naju že kar velik uspeh saj sva še dijaka, tako da nimava glih rednega prihodka :)

Hvala še enkrat za spodbudne besede!
smile-1.gif

Bova tukaj objavljala kakšna nova dela ;-)

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.167
487
83
Ko sem včeraj prvič poslušal mi ni šlo najbolj v uho. Sem dal danes mashupu še eno priložnost, pa je že kr všečen
smile-1.gif

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Hehe ja pri taki muski je velikokrat tako
smile-1.gif
Hvala!

Kmalu bova naredila *promo* mix, okoli 45min-60min dolg... Tam bo lažje podati kritiko. Naj bo pozitivna ali negativna, vsaki je treba prisluhniti! Saj sva šele na začetku dolge (upamo tudi uspešne) poti, in je vsak komentar zelo zaželjen
smile-1.gif

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Hvala!
smile-1.gif

Začeli smo intenzivno tudi producerati..Do sredine februarja bo 'zunaj' prvi DEMO
smile-1.gif

1926351-downup.jpg

Priponke

• 1926351-downup.jpg
    1926351-downup.jpg
    72,4 KB · Ogledi: 241

Sedejson

Pripravnik
31. jul 2010
107
0
16
Remix končal na 42 mestu od skupno 1200 prijavljenih ! Hvala za pomoč v kolikor je kdo kliknil
smile-1.gif