Diskriminacija, človekove pravice itd.

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Ker se zadnje čase ne izplača več pošteno delat, sem se odločil da bom po novem svojo proračunsko luknjo flikal z odškodninami, tožbami in podobno. Lahko mogoče kdo priporoča kakšnega odvetnika? Ni nujno da je dober, ker bo šlo večinoma za grobe kršitve človekovih pravic in svoboščin, tako da se bo večina teh stvari končala s poravnavami. Toliko da napiše čeden dopis (mogoče tudi kakšen študent/pripravnik itd...) Nekako sem si zamislil razdeliti delež odškodnine nekako po ključu:
- 50% meni kot idejnemu vodji projekta
- 25% med partnerje, ki bodo pripravljeni sodelovati skupaj z mano v javnosti (zainteresirani prijave na PS)
- odvetniku oz. pravnemu svetovalcu zahtevan %
- ostanek pa bo namenjen izključno socialno šibkim družinam in vsem pomoči potrebnim

Zaenkrat se čisto amatersko ukvarjam z enim izmed dogodkov, ki bo v mesecu maju, kjer raziskujem domnevno kršitev človekovih pravic. Mail sem poslal organizatorju prireditve, zahtevam odgovor v treh dneh. V primeru negativnega odgovora gre mail naprej varuhu človekovih pravic in medijem.

Konkretnega primera ne bom navedel, da ne bi kdo sunil ideje, gre pa nekako v tem smislu: Organiziran zabavni dogodek, kjer je treba nositi rokavice. Če nimaš roke potem se zadeve ne smeš udeležiti.
grims-1.gif

Zdaj pa vaša mnenja, za ali proti.
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pa ne mi rečt da ciljaš na Electronic Carnival, kjer bo kao treba nosit maske... Če mi dajo masko s dioptrijo pridem, če ne se ti pa pridružim pri akciji.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
ta svet bo kmalu vzel hudič, ker vedno manj ljudi dejansko kaj ustvarja, vedno več pa jih sanja o tem, kako bi oni prestavljali denar ali razne dobrine iz enega kupa na drug

B81

22. jul 2007
37.752
11.026
113
Saj je prav tako. Predolgo se že daje samo na nekaj določenih kupov...
smile-1.gif