Dišave za v stanovanje

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Jih uporabljate in katere? Svečke, spreje...?

Jaz iščem nekaj kar bi imelo kokr tok naraven vonj, spreji so mi odurni, svečke dišijo neprižgane le kak teden če mam srečo (nazadnje nabasala na eno res dobro v Lesnini, v Ikeo pa tud ne grem vsak vikend sicer majo tam res dobre)...
Katere vonje imate najraje? Meni je najljubši vonj vanilje, ampak more bit tisti pravi vonj, ne medel...

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik softi pravi:
nič.
po sveže opranem
po sveže spucanem
467716-post_slo.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.897
2.282
113
za šankom
tudi nič.čim manj tega nepotrebnega sranja.koliko so razni glade in navlaka škodljivi za zdravje pa itak vemo

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Dobro no, itak da je najlepše če stanovanje diši po svežem in čistem. Ampak mislila sem pač, dišeče svečke pa to, če recimo koga povabiš da preživi večer pri tebi, pa hočeš da je vse tipi topi... A zdej kdo razume??

Sicer sem pa tačas že odkrila super zadevo - Glade dišeča olja
srce-1.gif
to je to, kar sem iskala... Dejansko odišavi celo sobo (+predsobo, če mam odprta vrata) in je zelo lep vonj.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Čim manj kemije, že tko al tko nas obdaja vsepovsod
frown-1.gif

...sicer pa tu in tam kako kitajsko palčko pa je
cool-1.gif

Lp.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
A kdo ve, se še dobi kje SPREJ JASA? Naj bi bil kao za osvežitev tkanin - npr. zavese po pranju nasprejaš s tem in menda diši ful dolgo???

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.276
1.908
113
viš jaz se pa osebno izogibam dišavam, ker to je samo še dodatna in nepotrebna kemija...že tako smo bombardirani z umetnimi stvarmi čisto povsod...in mi na kraj pameti ne pride, da bi si še kaj kupoval za v stanovanje...najlepši vonj je takrat ko pošteno prezračiš!
cheer.gif

ne rečem za kake posebne priložnosti...samo dnevno pa
ne-ne-1.gif