Direktorski pregled

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Je že kdo bil na managerskem zdravniškem pregledu? Kako poteka - kaj vse vključuje?

Baje traja 4 do 5 dni in stane skoraj 1500€ ......
rolleyes-1.gif

B81

22. jul 2007
36.994
10.530
113
V Rogaški se dela to tudi, stal je okoli bivših starih 300 k sit. 3 dni.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Pregled krvi, do potankosti ti pove levkocite, eritocriti, trombocite, se pogovorita kakšno je pravilno razmerje, holesterol, ma v glavnem vse kar se iz krvi da izvedeti ti pove ter razloži. Teža, višina. Daš vodo po potrebi tudi blato, odvisno od ordinacije.

Delata test obremenitve srca, dihal na raznih kolesih, steperjih, tekočoh trakjih itd. Natisne različne grafe na različnih stopnjah po katerih potem pogledata, koliko si fiziično pripravljen ter sposobne. Naredi EKG, prtisik, pregled oči, pregled sluha, še en odvzem krvi za neke druge analiza katerih se ne spomnem več dobro. Test refleksov. Ultrazvok jeter, ledvic, mislim da tudi želodca, itd.

Če te zanima bolj podrobno lahko kontaktiram mojega zdravnika pa ti bolj podrobno opišem.

Nazadnje urejeno:

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Pri svojem zdravniku bom povprašu ko bom šel po kartoteko. Vseeno THX vsem. Če je kdo že bil na temu pregledu pa bi rad vseeno slišal kakšen vtis iz prve roke ......
wink-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Sicer se butasto sliši, moj zgornji opis je iz prve roke, sam sem ga delal 3 leta nazaj, vendar sem že malo pozabil kaj vse sem delal, tisto zgoraj je kar se spomnem zato sem napisal, da lahko povprašam zdravnika za bolj podrobne inforamcije, če imaš mogoče kako fobijo ali kaj podobnega.
grin1.gif

Pač normalen zdravniški pregled, nič posebnega, sistematski pregled, samo da je bolj strokoven ter podroben. Nič posebenga. Če te kaj zanima pa le povprašaj, kakšen vtis te zanima?

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Za fobije me ne skrbi ker sem temeljite preglede za to opravu že pred leti ko sem moral pridobit licenco za delo s precej nevarnimi snovmi in ni blo problemov
grin1.gif
..... tist pregled je trajal "samo" 2 dni.
Zašepal sem edin na potapljaškem testu in se za nadomestek moral vrtet na stolu.
cool-1.gif

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Enkrat bil in to opravil v enem dnevu (Pacient, Lj)
- kri + voda + pljuča
- posvet kardiolog + internist
- ultrazvok trebuh + srce + vratn
- EKG pod obremenitvijo
- vse skupaj potem čez par tednov dobil napisano na papirju domov
mogoče še kaj kar se ne spomnim več, cena ca.500 eur