diners - zavarovanje

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
ima kdo kaksne informacije o tem kaj klicejo in ponujajo? Kao posebna ponudba za nekatere imetnike kartic?

kolikor sem jih razumel 9,9€/mesec.
50€ se dobi na dan bolniske, zavarovan si za zdravnisko oskrbo vseposod po svetu, omenjali so se nek znesek 25.000€ itn.

V tem trenutku nimajo se nobenega materijala, ki bi lahko poslali - vse kar naredijo je, da po telefonu posnamejo dogovor in posljejo po posti vso papirologijo, kjer imas 2 tedna casa da odpoves. Delajo pa v navezi z Generalijem

torej - ve kdo kaj vec?

kaksna so mnenja?

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Si prepričan da to ni to? KOLEKTIVNO

Ker 50€ na dan za bolniško ne boš nikakor dobil za ta denar...

ni to to, vsaj ne glede na znesek, ki mi ga je omenil. Direktno je rekel 9,9€ kolikor se spomnim. Sam o zavarovanjih nimam kaj prevec pojma tako, da nisem tocno niti vedel kaj ponuja oziroma kaj morem poslusat.

Prosil pa sem ga, da me jutri poklice, da mam cas premislit - zato pa sem se javil tu gor :D

Sem pa iz preventive se naknadno poklical na Diners klicni servis, da vidim ce res kaj ponujajo, da ne sklenem kaj drugega po telefonu :D

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Naj ti pošlje ponudbo na email.

sem identicno rekel pa so rkeli, da nimajo v elektronski obliki, da bom dobil po posti po tem ko opravimo pogovor, ki se bo snemal
smile-1.gif

prednost tega pa bi naj bila v tem, da potem nebi potreboval nic vec urejat saj je dovolj posnet pogovor :D

kaj noben drug ni dobil tega klica od Diners-a? Po kaksnem kljucu sploh to zbirajo :\

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Kaj jaz vem, kaj je to za ena fora zadnje čase. Vsi bi prodali kar na podlagi telefonskega razgovora in zvočni zapis že velja kot sklenjen posel.
bonk.gif

Meni Studio Sigma ponuja kuhinjsko posodo , tebi Diners Club ponuja zavarovalne police, ... in vsem je skupno, da ne morejo poslati informativne ponudbe v pisni obliki.

Jaz samo rečem marš s takšnimi nategovalci ...
10.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Mene so prbl enako danes, morm pa priznat da ga nisem poslušal kaj dosti, ker me je precej presenetil saj je pričakoval čisto nekaj drugega.

Ja se pa strinjam, pošlj v pisini obliki. Je bilo pri meni enako.

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Bolnisnicni dan, 25.000 je pa visina kritja verjetno kot asistenca oz coris.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Mene so tudi klicali, pa sem jim povedal, da naj mi lepo pošljejo kako brošuro in konkretno ponudbo, pa so rekli, da trenutno še nimajo.
In gospe sem povedal, da dokler mi ne pošljejo kaj konkretnega, me ne zanima niti pod razno.
Amapk verjetno pa računajo, da bo kak as tudi padel na njihovo finto...

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Ne verjamem da bi bila to kr natega. Pa verjetno preden je pogodba sklenjena jo stranka podpise?

Bomo pocakal da nekdo da gor pogoje;)