dinamična konzerva

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
danes vozim dinamično konzervo. dober občutek. sedež te stiska k sardelo, pod pokrovom se dere konjenica, rit je k na magnetih. svetovno.

in tko pridem dinamično do tomačevga iz smeri črnuč. ga po levem pasu stisnem 90, dohitim bus na pol poti od uvoza iz BS do izvoza za NJ. ker seveda ni časa za kroženje se pomaknem skrajno desno, da bom zavil proti NJ oz dol na obvoznico. busar se tudi premika na srednji pas in tik pred izvozom iz srednjega pasu, brez smernikov, roke čez okno, noge, kakroli zavije desno dol na NJ. v zadnjem trenutku me konjenica reši gotovega faširanja in uspem skočiti do konca pred njega. model pa kazat 'jes ti lud', pa blendat.
sem se moral kar na uvozu ustavt, tko da se opravičujem za krajši zastojček. model pride ven, Pak Kaj ti mislaš tako izsiljevat, pa sa tako malim avtom. Si neuman , a'. pa sem upravičil skor titulo.

sem nauman, sam govorim slovensko.
zdej em pa zanima kje v tej firmi V, k je lastnica busa vedo kdo bi bil ob tej uri na tem mestu. po nosu bodo itak našli, ampak bi ga jaz rad našel prej. ker poklicni voznik pa ne more tko vozit. in disciplinski finančni ukrep mora bit.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
hja... če si majhen si pač majhen. osnovni zakoni narave. večji ima prednost.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
mah ne bi ga. pač avtobusar zmer rine, dokler gre, pol se pa tud ustavi. a misliš da se njemu da s policaji, pa šefi zafrkavat? itak da ne.

hotu te je mal prestrašit, k si bil tok pogumen.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa nič nisem bil pogumen, dohitel sem ga, kar ni mogel niti videt, šel desno in lepo 40 po svojem pasu. on je pa iz srednjega sekal. kaj pa če bi šel naravnost?

in ne, ni poskušal, ampak odločno šibal, pol pa še pametoval.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.383
172
63
Ej pa točno o tej V firmi sem mislu par dni nekaj podobnega napisat. Kot da prometna pravila za njih ne veljajo, rinejo se kjer se smejo in ne smejo, kjer razumeš da se in kjer ni potrebe da se, pa se.

V glavnem pa bi enga resno vprašal če imajo busarji po ta novem nova pravila, ali nakazovanje smeri za njih ni potrebno ipd, pa pustmo kaj pravi zakon.

Upam, da je kakšen od omenjene firme V (pa ne viator predvidevam) tukaj in to bere in naj naredijo eno šolo varne in vsaj predpisom in varnosti podobne vožnje. O bontonu in znanju splošno se govorečega jezika pa na tem mestu še ne bi.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Očitno je problem v tem da je avto dinamičen, šofer pa ne. Dinamičen šofer bi se takoj prilagodil situaciji, še vesel bi je bil, saj bi tako dokazal sam sebi da ga niso nategnili, ko je doplačal za dinamiko.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zato k si nisem zapomnil točno kaj je.

ne gre se za dinamiko in nedinamiko,<ampak za dejstvo, da če gajba ne bi<bila<poskočna, bi me stisnil. ali pa če bi bil za volanom začetnik, ali odltimer. in potem ne dobiš sori, ampak jesi lud.

to me razjezi, da bi ga raztrgal, ne sam položil.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ti si ga vsaj razumel, mnogi ga ne bi.
evil.gif

Kar se avtobusarjev tiče, ti lahko povem da so posebna rasa, kot bi rekel mX. Zakon jačeg je edino kar upoštevajo.
10.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kliota.

in vedno anejebem, ko sem v konzervi.
s corso pod šlep, čez kliota bus.. če sem v avtu mam mir. zanč mi je sam ena plavuša kazala fakiča.