Pozdravljeni.
Leto je naokoli in kot vsakega Januarja me je v nabiralniku pričakalo obvestilo o ropu pri belem dnevu, ki naj bi me kmalu doletel. Govoroim seveda o vsakoletnem obisku dimnikarja, ki pride, malo pomaja s svojo napravico po kopalnici, pove da je vse ok in me nato oropa za cca 40€.
Sprašujem se. če se je na tem področju v zadnjem letu karkoli spremenilo?
Sem še vedno dolžan dopustiti in celo podpreti ta organiziran rop?
Kaj se zgodi če sporočilo kratkomalo zignoriram?
Kdo je tisti ki me bo prijavil komu?
Kakšne so kazni in kdo jih izda?
Kdo ima evidence o teh kontrolah?
Je kdo med vami mogoče že plačal kazen iz tega naslova?
Nahajam se v stanovanju v LJ- spodnja šiška, V kopalnici imam praktično nov pretočno bojler na plin.
Prepričan sem, da med vami marsikdo, ki ima takšne ali drugačne izkušnje na tem področju, zato se za odgovore že vnaprej zahvaljujem.
Leto je naokoli in kot vsakega Januarja me je v nabiralniku pričakalo obvestilo o ropu pri belem dnevu, ki naj bi me kmalu doletel. Govoroim seveda o vsakoletnem obisku dimnikarja, ki pride, malo pomaja s svojo napravico po kopalnici, pove da je vse ok in me nato oropa za cca 40€.
Sprašujem se. če se je na tem področju v zadnjem letu karkoli spremenilo?
Sem še vedno dolžan dopustiti in celo podpreti ta organiziran rop?
Kaj se zgodi če sporočilo kratkomalo zignoriram?
Kdo je tisti ki me bo prijavil komu?
Kakšne so kazni in kdo jih izda?
Kdo ima evidence o teh kontrolah?
Je kdo med vami mogoče že plačal kazen iz tega naslova?
Nahajam se v stanovanju v LJ- spodnja šiška, V kopalnici imam praktično nov pretočno bojler na plin.
Prepričan sem, da med vami marsikdo, ki ima takšne ali drugačne izkušnje na tem področju, zato se za odgovore že vnaprej zahvaljujem.
Nazadnje urejeno: