Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Evo tržne niše za @MTL. Vsak avto ko gre pogledat, še prtljažnik pofotka, sedeže podre, premeri in da na spletno stran
Čisto razumem to.Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Saj je bilo mišljeno da pofotkaš, premeriš in objaviš na svoji strani
Po svoje res iskan podatek
Prtljažniki so po litraži (uradni podatki) vedno večji ... Če ne verjameš, vzemi privih 10 avtov s seznama najbolj prodajanih v slo, pa pejt za 3 generacije nazaj gledat.Citat:
Uporabnik Zanzibar pravi:
Sigurno!
Avti so čedalje večji, prtljažniki pa čedalje manjši. S tem, da povečini nimajo več rezervnih gum...
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
hec da sem tudi jaz iskal določene mere prtljažnika pri novem (rabljenem) avtu,...pa jih nisem našel na netu. Zato sem predmet prevoza (kolo) vzel s sabo in po ogledu avta še prosil prodajalca če lah preverim tole zadevšno spravit v kufer. kolo je šel v avto, avto pa k men
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Ni, nobena trzna niša. Nemci že leta premerijo vsako podrobnost in trenutno najbolj aktualen s tem je adac.de. Greš pod auto test in izbereš kar te zanima.
Primer:
https://www.adac.de/_mmm/pdf/A...line_276822.pdf
https://www.adac.de/_ext/itr/t..._Start_Feel.pdf
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Evo tržne niše za @MTL. Vsak avto ko gre pogledat, še prtljažnik pofotka, sedeže podre, premeri in da na spletno stran
Veš kje pade ta poslovni model?
V delu, da bi bil nekdo dejansko pripravljen plačat kaj za to informacijo.
Na spletu je namreč vse zastonj.
Na podlagi večletnih izkušenj ti lahko povsem mirno zatrdim, da ne bi bilo praktično nič prihodkov. Žal je prevladujoča mentaliteta v Sloveniji med fizičnimi osebami še vedno, da znanje in izkušnje nič ne stanejo. Če pač nimaš umazanih rok, potem to ni delo in lahko samo skačeš od veselja, ko ti nekdo da za kavo zato. Recimo velikokrat se name obrnejo osebe s precej specifičnimi vprašanji in v večini primerov tudi hvala ne dobim nazaj. Zato sem takšne zadeve sedaj zracionaliziral.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Če bi dal neko simbolično ceno, mislim, da ne bi bil noben problem ljudem to plačat. Res pa od tega ne bi blo veliko prihodkov, ker nas je takih čudakov premalo