Digitalni FOTO zaslon SAMSUNG

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
še zaupaš zakaj bi rad to naredil?
po mojem bi rabil kam v meni prodret, ker vse ostalo je samo flash pomnilin ala usb ključ in spominske kartice. kot je rekel WWY, na kartico sliko, kartico zakleneš, pa s skeundim zalepiš not:)) pa bo slika za večno:)))

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
poanta tega pa je?
frown-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Dec ma prav. Tole podari punci, z njuno sliko notri. Kaj pa misliš, če gresta narazen, bo podarjeni okvir ponucala za novega deca. Prav je tako, da ga ne bo mogla!

wink-1.gif
Joke

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Na firmi bomo dali darila pa bomo to dali nekaterim strankam pa bi radi da je nas logotip noter integriran nekako zato me pac zanima ce kdo ve kak bi t o lahko naredo.
Stranka bi pa si se vseeno lahko posnela slikice gor ampak pac tista bi ostala nekako integrirana in bi jo na malo tezji nacin odstranil. Spominska kartica ne pride v postev (kartico vzames ven pa tega vec ni), na to sem jaz tudi prvo pomislil
smile-1.gif

Se vedno prosim za pomoc ce bi kdo vedel kako to naredit.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pošlji mail na samsung pa vpraš kolk stane, če ti oni dajo sliko not in potem še pošljejo tistih par komadov:)

če pa še kak let počakaš, da cene padejo pa bodo sigurno razne promocijske firme ponujale da ti v kak kitajski izdelek zapečejo kar želiš:)

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Ideja (samo ideja): se da sliki urediti atribute, saj na koncu koncev je to le navadna datoteka. Mogoče se da "Readonly"?

Malce off. Nekje sem videl obesek za ključe, ki je imel takle ekranček zraven, manjši seveda. Se to kje pri nas ali pa v sosesčini že dobi?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Citat:
Uporabnik dennis18 pravi:
No saj ni treba nic komplicirat....

Samo pomagaj mi integrirat sliko noter pa je to to
smile-1.gif

Sliko daš na interni pomnilnik (128MB mislim da ga ima stvar), USB kabel pobereš stran (pokrovček od USB vtičnika pa "zapečatiš") .. in to je to. Če hoče stranka/poslovni partner uporablja za svoje slike mora kupit kartico .. če ni kartice bo kazalo vašo sliko. Thats it!

Možno pa je da ima stvar ob vklopu opcijo pozdravne slike (recimo kot mobiteli in garmini) in tisto pozdravno zamenjaš s svojo. Preden se bo kdo naučil kako to zamenjat bo že naslednje novo leto ...
evil.gif

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Ce ima zacetno sliko....se glih ne spomnim....mi pa reci kako bi jo pa lahko zamenjal ?

Ker zadevo ko priklopis na rac. je notri cisto prazna...

Nazadnje urejeno:

dennis18

Pripravnik
6. maj 2008
70
0
6
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Ideja (samo ideja): se da sliki urediti atribute, saj na koncu koncev je to le navadna datoteka. Mogoče se da "Readonly"?

Malce off. Nekje sem videl obesek za ključe, ki je imel takle ekranček zraven, manjši seveda. Se to kje pri nas ali pa v sosesčini že dobi?

Recimo naredim file readonly ampak ga vseeno lahko zbrisem. Jaz pa bi rad da se nebi dal zbrisat ce ves kaj mislim...vsaj na enostaven nacin ne...

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik dennis18 pravi:

Recimo naredim file readonly ampak ga vseeno lahko zbrisem. Jaz pa bi rad da se nebi dal zbrisat ce ves kaj mislim...vsaj na enostaven nacin ne...

Enostaven postopek, enostavno se ga obide. Gotovo obstaja kakšen dober in zanesljiv način, zanesljivo pa ni enostaven in poceni. Za malo denarja (truda) malo muzike.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Mogoče se da pa FW tko spremenit, da se ob zagonu pokaže ta slika, samo vprašanje kako zakompliceran je, če se sploh splača.