Digitalec z SLO menijem

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Iščem digitalec, ki ima Slovenski jezik ...je poceni, kolikortoliko kvaliteten in enostaven za slikanje.

Slikalo se bo vse na Avtomatski način ... vklopiš aparat, slikaš, izklopiš ... doma vržeš slike na PC ... to je to ...

Najbolj važen podatek je da ima slovenski jezik ...

kaj priporočate?

LP

timm

Pripravnik
21. apr 2008
115
0
16
Celje
Imam Olympus 565UZ in ima slo meni. Za ostale pa žal ne vem. Je pa cena sedaj menda okoli 400€ oz. še manj. Ne vem pa, kaj bi naj pomenilo ½poceni½. Do sto €, do 500€,...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik Gox pravi:
Iščem digitalec, ki ima Slovenski jezik ...je poceni, kolikortoliko kvaliteten in enostaven za slikanje.

Slikalo se bo vse na Avtomatski način ... vklopiš aparat, slikaš, izklopiš ... doma vržeš slike na PC ... to je to ...

Najbolj važen podatek je da ima slovenski jezik ...

kaj priporočate?

LP

mogoce malo nevmesno vprasanje ampak - zakaj zahteva po slo menijih, ce se bo dejansko slikalo kot si opisal?

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Hvala za odgovore ..torej bom gledal za Olympusi ...

Zahteva za SLO meni je na željo bodočega uporabnika ... ne zna veliko tujih jezikov, zna slovensko in ostale jezike bivše YU, poskusil je že Canona, ki sem m ga priporočal (A480) vendar bi vseeno rad imel,da so meniji slovenski če se "kje izgubi" po menijih, da ve vsaj kje je :) (ni prav tehnični tip)

Poceni ... to mislim predvsem vstopni modeli digitalcev...vse nastavitve na AUTO itd...

Grem gledat Olympuse ...

Huggy_Bear

Nippon KogakuFOTOGRAF 08
26. jul 2007
848
0
16
www.renegomolj.com
Digitalca Z slo menijem ni nikjer v Sloveniji, imamo samo S slo menijem
smile-1.gif