Dialer v Androidu

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Kateri dialer sprejme spremembo default številke in jo je sposoben tudi upoštevati ?
Karkoli sem poskusil, si je samo nastavilo default number pri stiku in seveda ne pusti spremembe.

Seveda dopuščam tudi možnost, da sem preneumen za ta izredno napreden in oh in sploh opreacijski sistem, ki mi ga je vsilila firma.

OS je ICS.

LP

Nazadnje urejeno:

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Ok, jasno mu je kaj je default številka.

Noče se sinhronizirati na dva računa.

Ali zna tudi poklicati default številko z enim dotikom na ikono v priljubljenih ?
Ima mrežni prikaz v priljubljenih ?
Predvsem pa, ali zna po končanem klicu zapreti vse strani dialerja in se postaviti na home screen ?

LP

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Spremembo default številke omogoča že privzeti dialer. Odpri kontakt tako, da ga na kratko pikneš, pritisni eno od številk in izberi Set as default. Pri številki se ti pojavi kljukica.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Ne bo držalo.
V nobenem primeru se ne spremeni default številka, noben dialer mi te+ga ne omogoči, razen exDialer.
Ta pa ima preveč drugih pomanjkljivosti,

Eno tako sranje je ta Android.

Žal ne morem, vplivati na izbiro OS, ker so v firmi pač idioti.

LP

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Vse to dela, samo ne spremeni default številke.
Ne potrdi spremembe.

Brez težav pa to naredi exDialer.
Samo je drugače neprimeren.

LP

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Preko Integrala sta sinhronizirana dva računa, en preko Exchange strežnika, drugi preko Googla.
V obeh nastavim default številko, a se tiste iz Exchange strežnika ne sinhronizirajo pravilno, one iz Googla pa.
V exDialerju lahko nastavim in ostane, vendar ...

LP

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Integral je zahteva firme ( za 5€/mesec prenos neomejene količine pošte ).
Sem poskusil direktno na poštni odjemalec še preden sem sploh zatežil tukaj na tabli in je enako kot preko Integrala.

LP