Mene zanima na kaj namiguje zdravnik ko me napotuje k psihiatru z opisom mojih težav ki so sledeče: "Polimorfne telesne težnje" spodaj je še napisal da me naj nekaj pregleda pa ne morem prebrat kaj. Moja sedajšna diagnoza je Somatizacijska motnja. Z mano neprestano manipulirajo že več krat sem jih dobil na laži, ko jih dobim začnejo še bolj obračat. Jaz sploh ne verjamem da je Somatizacijska motnja nekaj kar bi bila realna diagnoza, kot opažam nas preizkušajo kak se znamo prilagajat. Jaz vem da si mojo telo ne izmišljuje kaj me boli sploh pa vem kaj se mi je zgodilo in me ne morejo prepričat v obratno. Ne vem če je v mojem primeru dobro iti k psihiatru. Na delovni rehabilitaciji sem prišel v spor z njimi in nisem prepričan da mi ne bojo škodovali saj lahko pošljejo poročilo izbranemu zdravniku in me lahko napačno zdravijo, so mi celo obljubljali da mi bojo napisali da sem psihotik. Trenutno je boljše da nikamur ne grem ker ne vem kaj se mi lahko zgodi.
Manipulirajo celo da zaradi somatizacijske motnje zboliš na telesni ravni ne pa obratno, sploh so mi zanikali da lahko dobiš zaradi telesnih težav tudi psihične z mano se delajo prav norce.
Če ima kdo podobne težave naj kaj napiše da skupaj ugotovimo kaj nam delajo. Prosil pa bi če mi kdo lahko pove kaj bi naj pomenilo če imam "polimorfne telesne težnje" bolj kaj hočejo s tem napisat. Vem sicer da bi naj to pomenilo da imam veliko telesnih težav vendar na kakšni osnovi oni mislijo da bi jih naj imel? psihični ali telesni? Tukaj še prilagam kaj mi je doktor napisal:
Lep pozdrav vsem
Manipulirajo celo da zaradi somatizacijske motnje zboliš na telesni ravni ne pa obratno, sploh so mi zanikali da lahko dobiš zaradi telesnih težav tudi psihične z mano se delajo prav norce.
Če ima kdo podobne težave naj kaj napiše da skupaj ugotovimo kaj nam delajo. Prosil pa bi če mi kdo lahko pove kaj bi naj pomenilo če imam "polimorfne telesne težnje" bolj kaj hočejo s tem napisat. Vem sicer da bi naj to pomenilo da imam veliko telesnih težav vendar na kakšni osnovi oni mislijo da bi jih naj imel? psihični ali telesni? Tukaj še prilagam kaj mi je doktor napisal:
Lep pozdrav vsem