Diablo 3 PS3

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Danes sem preizkusil Diablo 3 na PS3 in sem pozitivno presenečen. Igralnost na PS3 mi je boljša kot na PC-ju. Edino multiplayer način preko spleta mi še ni čisto jasen ampak bom tudi to še naštudiral.

Če kdo igra naj javi lahko kakšno igro skupaj odigramo.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Bolha novo zapakirano, v trgovini so predrage
smile-1.gif

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Oglasa na linku več ni ampak ja, resno sem dal toliko. Zato sem ga tudi vzel, drugače ga ne bi, ker ga imam že za pc.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Kako pa je kaj igralnost? Ker roko na srce, jaz si Diablota brez miške in tipkovnice sploh ne morem predstavljat. Poleg tega pa ni varjante, da bi me pri dvojki nekdo s konzolo v PvP premagal, če sem jaz na računalniku (sicer dvojke ni bilo na PS, ampak zakaj bi bilo pri 3 drugače)

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Po pravici povedano mi je igralnost boljša. Tistega živčnega klikanja miške več ni, levi analog stick vodi heroja, skili so dobro razporejeni po tipkah in sem bil super presenečen, sam sem že po nekaj sekundah sekal po zombijih kot da bi igro igral že kar nekaj časa :) Na pcju sem velikokrat falil kakšno tipko tu pa teh težav nimam.

Na splošno, ni mi žal nakupa, sploh pa ne po tej ceni :)

Multiplayer moram še naštudirati, ker je malo drugače zastavljeno kot na računalniku ampak najbrž bo ok, ko bom malo več igral. Ne moreš pa igrati proti nekomu, ki igra na pcju, saj so serverji ločeni in mešanja med platformami ni. Ps3 za sebe, xbox za sebe itd...

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.550
10.775
113
Diablo za PS3 je povsem prilagojen in na novo vmesniško narejen samo za PS3 (konzole) in dual shock. Vsi pravjo da je top nareto, sploh 4 lokalni igralci na kavču lahk špilajo, kar mora bit super zabavno. Sem DLjal demo dolta, samo še ni bilo časa stestirat.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jp, če boš nabavil javi, lahko grema kakšno preko PSN.

Drugače pa imaš na UK ebayu novo digitalno verzijo za okoli 30 funtov.

Nazadnje urejeno:

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Se vidi da si gorenc :p pa se zapel v lj če ti je teško dat še par € za poštnino. Domov pred vrata ti je ne bo noben prpelu :)

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Ne nimam in nisem iz LJ :p govoril sem za tistega na bolhi, pri tistemu je pisalo LJ če se ne motim.