DH-NET delavske hranilnice danes dela??

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Hmm, do danes vse o.k., v četretek sem bil nazadnje logiran. Danes mi pa izpiše da spletna stran ni sprejela certifikata.
Le ta je veljaven še skoraj celo leto. Gre za poslovni račun, ker pa imam osebnega pri nlb (certifikat je isti) sem lahko preizkusil in tam pridem takoj notri.
So pa face pri dh, nimajo nobenega suporta za uporabnike spletne banke vsaj v soboto dop, kaj šele da bi imeli za nujne zadeve kak dežurni tel. Tako lahko do ponedeljka u luft zijam pihhh
stupid-1.gif

Če kdo kaj ve...hvala za odgovore.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Meni od postarce dela. Ti to napako javi brskalnik ali aplikacija?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik hgard pravi:

Hvala za hitre odgovore, napako javi brskalnik (safari). Tako kot je Anzee napisal zgoraj.
Sem pa med 8h in do sedaj probal že precejkrat in to ravno nekaj bi rad pogledal in tkole pol matr jim, pa še ob petkih ob 17h zaprejo vse poslovalnice in do pon dopoldan jih ni
10.gif

Lp.

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Lahko, da je problem v CRL listi. Če se ne prenese iz NLB na DH v določenem obdobju, so vsi certifikati neveljavni. Potem pa odvisno kje je napaka - včasih je potrebno počakat do ponedeljka, ko pride sistemc v službo
smile-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik S57BMU pravi:
Citat:
Uporabnik hgard pravi:

Hvala za hitre odgovore, napako javi brskalnik (safari). Tako kot je Anzee napisal zgoraj.
Sem pa med 8h in do sedaj probal že precejkrat in to ravno nekaj bi rad pogledal in tkole pol matr jim, pa še ob petkih ob 17h zaprejo vse poslovalnice in do pon dopoldan jih ni
10.gif

Lp.

Zato po so lahko tako poceni
cool-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ni zastonj kosila...
NLB pa bo cel marec in še april posodabljala svojo infrastrukturo in so kakšni izpadi čist možni.

Srandi

Pripravnik
16. feb 2011
338
0
16
Ti si že lahko plačeval, vprašanje je, če je stranka DOBILA nakazilo v nedeljo ob 9ih zjutraj...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Ni zastonj kosila...
NLB pa bo cel marec in še april posodabljala svojo infrastrukturo in so kakšni izpadi čist možni.
aha, potem je še nameravajo pospraviti. Mogoče samo pripravljajo teren, da bo nekdo kupil slabo banko za evro, dolgove pa dali v slabo banko....

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Mah, so se temeljito loti prenove IT infrastrukture in prostorov. Več pa kako drugače, da se kakšnim NLB haterjem ne bo zaletelo...