Dezelak junak

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Katerih vec tisoc otrok gre letos na morje dopustovat, ko je taksna akcija na strani radia 1? Da vem prijaviti svoje. Kaksne pogoje moramo izpolnjevati in kje bodo namestili vec tisoc otrok? Ce kdo ve?

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
ej.. poznam enega z x6m (m varjanta tega avta). socialno šibak :valjamse:
je pa res da otroka v vrtec pripelje z enim starim dostavnikom da ne zgleda preveč očitno :valjamse:

• Haha
Reactions: Matey

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Nisem vedel, da se z lastništvom landcruiserce kvalificiraš med socialno šibkejše družine.

Zakaj pa ne? Mogoče pa spada v kakšno ogroženo manjšino, kaj pa veš... Rajši poglej v tošl, če maš kaj kar lahko pogrešaš, namesto da obsojaš ljudi zgolj na podlagi prevoznega sredstva.

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.223
3.626
113
Bom tukaj vprašal:
Ali obstaja kakšna varianta, da se "korona vavčer" podari npr. Zvezi prijateljev mladine ali Karitasu, da bi zanj na počitnice peljali otroke/mladostnike katerih starši jim tega ne morejo omogočiti/so iz disfunkcionalnih družin/nimajo staršev itd...
.
Pa seveda, da je verjetnost, da bodo na koncu to koristili otroci voznikov Landcruiserc, kar se da majhna...

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Katerih vec tisoc otrok gre letos na morje dopustovat, ko je taksna akcija na strani radia 1? Da vem prijaviti svoje. Kaksne pogoje moramo izpolnjevati in kje bodo namestili vec tisoc otrok? Ce kdo ve?

se mi zdi da gre to na ZPM in na tak način otroci na morje.
drugače pa je tvoj post malo čudn

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Zakaj pa ne? Mogoče pa spada v kakšno ogroženo manjšino, kaj pa veš... Rajši poglej v tošl, če maš kaj kar lahko pogrešaš, namesto da obsojaš ljudi zgolj na podlagi prevoznega sredstva.
Ga lahko pa na podlagi lapanja, kako dnevno zasluži minimalca.
(Sicer so to samo njegove želje, ma če se že hvali s tem...)

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Bom tukaj vprašal:
Ali obstaja kakšna varianta, da se "korona vavčer" podari npr. Zvezi prijateljev mladine ali Karitasu, da bi zanj na počitnice peljali otroke/mladostnike katerih starši jim tega ne morejo omogočiti/so iz disfunkcionalnih družin/nimajo staršev itd...
.
Pa seveda, da je verjetnost, da bodo na koncu to koristili otroci voznikov Landcruiserc, kar se da majhna...

Bilo je rečeno da bo ta možnost obstajala ampajk so zadeve tolk spreminja zadnje dni da ne vem če je to obveljalo na koncu.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113

Moji. In otroci drugih, ki v življenju še nismo napredovali do dveh plus ton pleha na dvorišču.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
se mi zdi da gre to na ZPM in na tak način otroci na morje.
drugače pa je tvoj post malo čudn
Ne samo stvari niso nic kaj transparentne. Letos je vsak odrasel dobil bon za 200eur, otrok za 50eur. Fajn pocitnice. Za 350k eur bi moral vsak izmed nas poznati kaksno druzino, ki to koristi, ker ni vec majhen denar. Pa nihce nikogar. Dezelak je pa taka jokica in nerodna revscina, da ga po mnenju vsakega normalnega deca mojega socialnega kroga zgolj izkoriscajo. Mislim vsi se mu smejimo. Sem se izpostavil ampak me zgolj zanimajo zadeve. Na alterju pa koj kup pickic, na osebni nivo. Lol

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Saj konec koncev je vas denar. Ze stevilo postov, ki je majhno govori v prid temu, da ste se zaceli malce sprasevati o tem in sami stvari kam gre denar. Meni je konec koncev vseeno, itak nikogar ne zanima drug clovek razen JAZ in, ce si s tem kupujete odpustke je to vas problem. Zadeva pa vse nas. Ker tako feminizirane druzbe nismo imeli od pred padca rimskega imperija.

jello

Guru
22. sep 2008
10.173
3.885
113
Nehi se qrčit in raje poročaj za koliko pleha si napredoval na petkov večer. Tako za primerjavo z nami lenimi socialci, ki smo medtem brezdelno in brezbrižno postopali po centru.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Nope, tale vikend sem naskakoval 25 letnico, ce te zanima. Glih dobro sem se zbudil. Pa grem raje nazaj vidim.

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.837
-1.063
113
145 km SZ od Opatije
Bom tukaj vprašal:
.

Dvomim. Ker otroci poleg teh vavčerjev ne bi zapravili nič dodatnih sredstev. To pa ni pogodu tvorcem pogruntavščine (a.k.a. bonov).