Nisem vedel, da se z lastništvom landcruiserce kvalificiraš med socialno šibkejše družine.
Katerih vec tisoc otrok gre letos na morje dopustovat, ko je taksna akcija na strani radia 1? Da vem prijaviti svoje. Kaksne pogoje moramo izpolnjevati in kje bodo namestili vec tisoc otrok? Ce kdo ve?
Ga lahko pa na podlagi lapanja, kako dnevno zasluži minimalca.Zakaj pa ne? Mogoče pa spada v kakšno ogroženo manjšino, kaj pa veš... Rajši poglej v tošl, če maš kaj kar lahko pogrešaš, namesto da obsojaš ljudi zgolj na podlagi prevoznega sredstva.
lani ko je bil šef vlade šipac šarać...tega problema ni bilo...brez vavčarjev
Zanimivo a ne ?
Bom tukaj vprašal:
Ali obstaja kakšna varianta, da se "korona vavčer" podari npr. Zvezi prijateljev mladine ali Karitasu, da bi zanj na počitnice peljali otroke/mladostnike katerih starši jim tega ne morejo omogočiti/so iz disfunkcionalnih družin/nimajo staršev itd...
.
Pa seveda, da je verjetnost, da bodo na koncu to koristili otroci voznikov Landcruiserc, kar se da majhna...
Katerih vec tisoc otrok gre letos na morje dopustovat, ko je taksna akcija na strani radia 1? Da vem prijaviti svoje. Kaksne pogoje moramo izpolnjevati in kje bodo namestili vec tisoc otrok? Ce kdo ve?
Moji. In otroci drugih, ki v življenju še nismo napredovali do dveh plus ton pleha na dvorišču.
Ne samo stvari niso nic kaj transparentne. Letos je vsak odrasel dobil bon za 200eur, otrok za 50eur. Fajn pocitnice. Za 350k eur bi moral vsak izmed nas poznati kaksno druzino, ki to koristi, ker ni vec majhen denar. Pa nihce nikogar. Dezelak je pa taka jokica in nerodna revscina, da ga po mnenju vsakega normalnega deca mojega socialnega kroga zgolj izkoriscajo. Mislim vsi se mu smejimo. Sem se izpostavil ampak me zgolj zanimajo zadeve. Na alterju pa koj kup pickic, na osebni nivo. Lolse mi zdi da gre to na ZPM in na tak način otroci na morje.
drugače pa je tvoj post malo čudn
daj povej kaj več o tem?Ne samo stvari niso nic kaj transparentne.
Nope, tale vikend sem naskakoval 25 letnico.
Dezelak je pa taka jokica in nerodna revscina, da ga po mnenju vsakega normalnega deca mojega socialnega kroga zgolj izkoriscajo. Mislim vsi se mu smejimo.
Bom tukaj vprašal:
Ali obstaja kakšna varianta, da se "korona vavčer" podari npr. Zvezi prijateljev mladine ali Karitasu, da bi zanj na počitnice peljali otroke/mladostnike katerih starši jim tega ne morejo omogočiti/so iz disfunkcionalnih družin/nimajo staršev itd...
.
Pa seveda, da je verjetnost, da bodo na koncu to koristili otroci voznikov Landcruiserc, kar se da majhna...