Desničarski skrajneži v Sloveniji?

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

http://www.rtvslo.si/svet/breivik-v-evropi-je-na-desetine-celic-desnicarskih-skrajnezev/268397

Citat:
Breivik je preiskovalcem povedal, da je v Evropi okoli 80 skupin skrajnežev, ki z njim delijo protiislamska stališča. Kmalu po aretaciji je dejal, da so na Norveškem tri take celice in 80 še v drugih delih Evrope.

V njegovi izjavi s precej pojavljša številka 8... Na alterju tudi opažam pojav te številke, 8888 npr., vsebina sporočil je tudi proislamska.

Gre morebiti za člana desničarskih skrajnežev?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Ja, ena celica je na Ciril Metodovem Trgu 4
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Hvala, da si me popravil.
Proti seveda je pravilno.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
V njegovi izjavi s precej pojavljša številka 8... Na alterju tudi opažam pojav te številke, 8888 npr., vsebina sporočil je tudi proislamska.

Gre morebiti za člana desničarskih skrajnežev?
Ja, 8888 je desničarski enoceličar. Smo pač majhna država.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.284
113
blizu močvirne prestolnice
Tistega Breivika tako mečete ven, OK pobil je 60 ljudi, samo poglej kaj dela levičarska in islamistična golazen. Levičarji so imeli brigade kjer so kar počez pobijali, razen nekaj industrijalcev, sedaj podtikajo eksploziv na nemških železnicah, ko se jim posreči bo malo več mrtvih, da ne govorim o islamistih!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ja, prekleta banda levičarska.
Aja, saj ne. Prekleta banda desničarska (islamistična).

p.s. Če se ne oglasiš prav kmalu, ga bo zmanjkalo.
nahrung002.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Tistega Breivika tako mečete ven, OK pobil je 60 ljudi, samo poglej kaj dela levičarska in islamistična golazen. Levičarji so imeli brigade kjer so kar počez pobijali, razen nekaj industrijalcev, sedaj podtikajo eksploziv na nemških železnicah, ko se jim posreči bo malo več mrtvih, da ne govorim o islamistih!

A nisi ti imel že 2,3 zvezdice? Zakaj sedaj samo 1? Kdo to tala in zakaj, kako to gre?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
V Sloveniji ni desničarskih skrajnežev, je pa veliko jugonostalgičnih skrajno levih fanatikov, ki častijo zločinca Broza.

I

Izbrisan uporabnik #488

Verjetno imajo pozitiven razlog za to. Za mene je bil pozitivna osebnost, častim pa ga ne. Ob njegovih obletnicah se nanj spominjam le zaradi desničarskih medijev.

Znam ločiti zgodovino od realnosti za razliko od klerodesničarjev.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.174
1.254
113
42
Pa nevem če sm jaz za politiko. Sem premajhen! Pa s to brado bodo takoj mislil da sem pro-islam. Kar pa nisem...