Desire se polni, noče se pa povezat

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Gledal navodila na forumih in preizkusil naslednje:
- hard reset
- reboot
- menjava kartice z drugo
- drug računalnik
- zadnji usb port
- odstranjena kljukica da naj vpraša za način

Ima še kdo kakšno idejo? Kabel je originalen od hišnega polnilca.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Če sem prav razumel, si povezal Desire preko kabla na comp in ta ti ga ne zazna?

Če je zgornje, potem predlagam, da preveriš na compu v upravitelju opravil, če ti ji usb kabel viden, recimo kot modem.

Recimo sam sem en krat imel takšno težavo, rešil pa tako, da sem najprej v upravitelju opravil poiskal zadevo, tam je bilo označeno z rdečim klicajem, da je nekaj narobe, dal desni klik na miški naprej pa se ne spomnem kaj sem klknil
grin1.gif
za tem je zadeva začela delovati oz. mi je zaznal telefon.

Za kaj do tega prihajalo, pa ne bi vedel, bi pa z veseljem slišal razlago, lahko je tudi delna
grin1.gif

Lp.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako pravzaprav ugotovim ali je (bil) telefon roota in ali ima drugačen sw? OTA update mi dela brez težav (sem ga včeraj updejtal), torej bi naj ne bil rootan... Ne bi rad nekaj brezveze šaril po sistemu, če to ni problem.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ugotovil napako - z kablom nekaj ni bilo ok. Sem si sposodil drug kabel in se poveže brez težav. Glede na to, da je telefon zaznal priklop če je vključen debuging mode sem pričakoval, da je kabel ok.

Ko bo še kdo imel podobno težavo naj najprej sproba kabel.

Mogoče kdo ve kje bi dobil bakcup originalne spominske kartice z vsebino kot je na njej ob nakupu telefona?

Podobne teme