Dermatolog - Ljubljana

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Katerega samoplačniškega dermatologa iz Ljubljane ali bližnje okolice priporočate? In kakšne so kaj cene za pregled in čakalne vrste...

Hvala

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
A pa so dejansko dobri ali imajo le dober renome? Prijateljica se je pri njih naročila pred tednom in bo mogla čakat 2 meseca, da pride kot samoplačnik na vrsto...
bonk.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Moja tašča je zadnjič klicarila za privat dermatologa, pa je razlika med njihovimi čakalnimi dobami in javnim zdravstvom cca. dober teden.
stupid-1.gif

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Problem je v tem, ker ni nič življenjsko pomembnega (da mi pogleda materina znamenja in pove na katera moram bit še posebej pozorna, da svetuje kaj naj s suho kožo in kateri vitamini & ostalo mi manjkajo, ker imam razcepljene nohe) in mi osebna zdravnica ne da napotnice, kao da zarad znamenj ni panike (to me je res ful pomirilo
uf-1.gif
...tako da nimam druge (kratkoročne) rešitve, kot da grem samoplačniško....

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Moja tašča je zadnjič klicarila za privat dermatologa, pa je razlika med njihovimi čakalnimi dobami in javnim zdravstvom cca. dober teden.
stupid-1.gif

Jaz vem za samoplačniškega dermatologa, sicer ne iz LJ, ki sploh več nikogar ne vzame, ker ima dovolj pacientov.Novega vzame samo, če je družinski član kakšnega njegovega pacienta.

Se pravi, moraš imeti vezo, da lahko prideš k njemu na samoplačniški pregled.
bonk.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Dermatološki center Parmova mogoče? V Lesnini stavbi zraven Piazze...

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Baloo pravi:
Problem je v tem, ker ni nič življenjsko pomembnega (da mi pogleda materina znamenja in pove na katera moram bit še posebej pozorna, da svetuje kaj naj s suho kožo in kateri vitamini & ostalo mi manjkajo, ker imam razcepljene nohe) in mi osebna zdravnica ne da napotnice, kao da zarad znamenj ni panike (to me je res ful pomirilo
uf-1.gif
...tako da nimam druge (kratkoročne) rešitve, kot da grem samoplačniško....

Za znamenja naj bi bil Bartenjev največji strokovnjak pri nas. Je to tudi njegova glavna specializacija.

Baloo

Pripravnik
2. nov 2007
938
0
16
Potem je pa res najboljše, da se naročim pri njih in malo počakam.

Hvala za nasvete!

Jeri

Fizikalc
2. sep 2007
584
172
43
40
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Samo dogovori se, da prideš k njemu (tam je zaposlenih več dermatologov).

Ja, tok se potrudi, da se pri njemu naročiš, ker kolegica se je naročila pri eni drugi zdravnici (v isti ordinaciji) pa ni bila zadovoljna.
Jaz sem bil z Bartenjevim zelo zadovoljen. Z lasarjem mi je odstranil 7 znamenj, 3 mi je izrezal in jih poslal na pregled. 1 od teh treh je bil nevaren
frown-1.gif

Lep pozdrav