Deluje komu si.naip na e71?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
ima kdo preverjene nastavitve oz da mu dejansko deluje si.naip preko vgrajenega sip klienta na e71 ali pa preko fringa? Z nastavitvami ki sem jih dobil od simobila ne deluje
frown-1.gif

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Ni čisto tako, ampak ja.
Konkurenca ima npr. tako rešeno in verjetno bodo S! nastavitve podobne

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Čudovito.

Na telefonu (E71) javi, da registracija ni uspela, enako tudi Windows klient - in sedaj so mrknili vsi dohodni klici in SMS-i (če me kdo kliče, javi, da številka ne obstaja).

Klical na helpdesk in bo, ko bo.

Beta...
evil.gif

Zakaj sploh pride do tega?

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
V večini primerov zaradi treh neuspešnih vnosov prijavnih podatkov in začasnega zaklepa profila na IMS platformi.
(Podatki so dejansko lahko pravilni, a jih telefon pri avtentikaciji profila ne sprejme.)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Hvala!

Sva potem tudi s tehnikom odkrila, da je bil problem v tem, da je uporabniško ime vsebovalo afno ( ja, I know -
bonk.gif
).

Sedaj Windows klient brez problema deluje in moram reči, da mi je zadeva zelo všeč. Dejansko sedaj ni več prav nobene potrebe, da bi v telefon v tujini tlačil kakšne druge kartice in kolovratil z SMSi. Poiščeš WIFI in to je to. Ironično je ravno sedaj Simobil nehal zaklepati telefone.

Na telefonu se še nisem lotil zadeve... kako je sedaj pri E71, je Si.naIP kompatibilen z Nokiinim SIP klientom ali ne?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jernej, tole so mi na to vprašanje odgovorili na FB:
Citat:
Z Nokiami imamo tudi mi hude probleme. Nikakor nam jih ne uspe nastavit. Sedaj smo prosili Nokiine tehnike za pomoč in upam, da bomo kmalu dobili navodila.

wildude

Fizikalc
24. jun 2008
1.573
29
48
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:
Sva potem tudi s tehnikom odkrila, da je bil problem v tem, da je uporabniško ime vsebovalo afno ( ja, I know -
bonk.gif
).
Vem, vem, sem imel opravka s takim primerom, morda ravno tvoj.

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

No, potem pa še enkrat hvala!
zmaga.gif

Gospodične na helpdesku imajo sicer mičen glas in znajo hitro urediti textbook zadeve... ampak tole ni bilo to.

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
zdravo. Mi lahko prosim poves kaksne nastavitve si uporabil s fringom na e71 da ti deluje? Meni nikakor ne uspe. Uporabil pa sem nastavitve, ki jih je Jest povedal za Iphone za fring. Prosim za pomoč. Lp

UrbanZan

Pripravnik
22. feb 2011
35
0
6
Oj, sicer še ni nekih znanih podatkov... sem pa na telefon namestil MobiFlo, na katerem zadeva deluje prenesetljivo dobro :D