Deluje Blackberry brez paketa Blackberry?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Za hčerko bi vzel na Simobilu BB 8520. Cena je 50 EUR v paketu ORTIBERI.

Na simobilu pravijo, da če ne vzame v tem paketu ampak v Orto v Nulo, da je cena višza in je 100 EUR. To niti ni problem, bolj me ksrbi ko pravijo, da ne bodo delovale vse funkcije npr internet, facebook itd če ne bo imela paketa ORTOBERI. Prosim za info kako je s tem. Ima roj dan in jutri naj bi vzeli telefon.

Če je edino kar ne deluje potisna pošta potem to ni težava če pa ne dela youtube in ostalo pa zna biti problem.
cool-1.gif
Vsa mnenja zaželjena.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Tako je, ja.
Ne dela ti internet in vse, kar je z njim povezano..
Kolega ima M@ ter BB 9000 bold.
Ne dela ne MMS, ne internet, ne nič..Razen Wlan. Pa še ta ga zafrkava...
smile-1.gif

Raje razmisli o kakem Samsung Corby txt (zelo podoben BBju). Če pa hoče BB, potem pa obvezno BB paket...
wink-1.gif

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Čudno? Načeloma bi moralo delati, če vpišeš standardne APN-je za internet... edina storitev, ki ne bo delovala, je pushmail. Lahko pa se tudi motim (če se npr. APN-jev ne da ročno nastavljat).

erazem12

Pripravnik
15. feb 2008
167
0
16
Sem testiral BB Bold 9700 pri Mobitelu, pa tudi brez Blackberry opcije in mi je vse delovalo. Tudi nastavitve je sam pobral s kartice, le neko opcijo je bilo potrebno odkljukati v nastavitvah telefona. Tudi MMS-i so delali...
nisem pa BB expert in ne vem kako imajo pri Simobilu urejeno

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Najprej sem ti mislil predlagati, da še enkrat premislita o izbiri modela, ampak ko pogledaš cene,
zmožnosti in kvaliteto aparata je ta model BB kar dober kompromis... tehniki bodo že usposobili aparat,
da bo deloval tako kot mora.
Sicer je pa marsikateri mlajši uporabnik presenečen nad špartanskimi, a vseeno funkcionalnimi
meniji, ki jih nudi ta aparat.