Delo v Trimu

nasvetnik

Zelenc'
11. feb 2010
4
0
1
Torej, ima kdo kakšne izkušnje s tem uspešnim globalnim podjetjem? Prednosti, slabosti, izkušnje, kolega od kolega je rekel, ipd...?
Gre za delo v trženju, omenja se tudi tujina.

Lep pozdrav
Andre.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
Samo fyi: če obstaja v Sloveniji žensko podjetje (da ne rečem "babja firma"), je to Trimo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.476
449
83
če si ženska verjetno ne
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Ena izmed izjav na "okrogli mizi":
Moj sosed je poštar in ma večjo plačo kot inžinir v Trimo.

Odgovor iz Trima: inžinir ima možnost napredovanja, poštar bo pa vedno ostal poštar.

Iz enega drugega foruma.

Če rabiš šiht ali če nimaš še nič izkušenj drugače se pa ogibaš takih firm.

Baje da štopajo koliko telefoniraš na dan itd itd.

Nazadnje urejeno:

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Večina firm štopa porabo telefonije, nič bat. Na eni od bivših firm, kjer sem delal 10 let nazaj, smo imeli top 10 phone users kar na prvem page-u intranetne strani. Čisto tako, da bi se nekateri nad sabo zamislili, pa se niso. In to s porabo nekaj sto takratnih jurjev SIT.

Pač doborobiti povezave interne centrale z Unix strežnikom in parserjem podatkov iz nje. IT firma pač.
smile-1.gif

Tako, da to okrog merjenja porabe ni neka referenca, a je služba dobra ali ne.

Ogo

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Dobro dal sem samo primer. Verjetno ti tudi kaj drugega merijo.

Bil sem pa enkrat na enem predavanju od Finkove, imam občutek, da verjetno je zlo strupena. Zaradi lepote ni prišla tolk daleč.
tongue-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
V proizvodnji se mora kar dobro delati plače inženirjev tudi niso ne vem kaj kako je pa s trženjem pa ne vem.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
V bivšem podjetju smo imeli statistiko uporabe interneta za cel koncern po firmah. podatke si je na intranetu lahko ogledal vsak uslužbenec po vsem svetu

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Poznam nekoga ki tam dela in je zadovoljen. Finkova baje sploh ni slaba, firmo vodi zelo dobro, kljub recesiji jim laufa.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če boš kdaj hotel imeti več kot dva tedna dopusta naenkrat, no tega v Trimu ne boš dobil. Sicer je pri dopustih tako, da se ga ne prenaša v naslednje leto, torej ga moraš izkoristiti še isto leto.

In ker sem ravno Trebanjc: večina znancev, ki so tam delali (inženirjev), je pobegnila stran v roku dveh, treh let. Mene že v štartu zaradi njihovih prigod ni mikalo delati tam. Plače niso bohvekaj, razen če si visoko v vodstvu. Za tisti denar, ki ga dobiš, pa delaš v povprečju precej več kot kje drugje. No, če si ženska, so možnosti za napredovanje še najboljše od vseh večjih firm v Sloveniji.

Aha, glede trženja: poznam eno žensko, ki dela tam, veliko je v tujini (sejmi, sestanki), predvsem okolica do 1000 km stran, dela in potuje res veliko. Znanje čimveč jezikov je pa kar velik plus.

Cyber

Zelenc'
9. mar 2010
16
0
1
Se pridružujem zadnjem mnenju...še posebej glede plač. Je pa frma stabilna in komu zna to odtehtati...