Dell Adamo XPS - se to da kje pri nas videti?

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.263
339
83
Če kdo slučajno ve: se da tole čudo pri nas v kaki trgovini oz. razstavnem prostoru ogledati? V bistvu je prav eksotična stvar, pa je treba to za ene 15 minut sprobat - ne moreš take zadeve na slepo kupit (sploh ne za take pare).

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Jaz imam za prodat Dell Adamo Onxy.. če te zanima
smile-1.gif
.

LP,
PIC

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.263
339
83
Hvala, sem že videl oglas. Če se bom že odločil bi raje še XPS-a live videl. Pa itak bom rabil z računom, tako da privat nakupi odpadejo.

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Si pogledal videoposnetke na youtube? Tam si lahko kar dobro predstavljaš "uporabo".

LP,
PIC

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.263
339
83
Videl youtube posnetke, ampak bi vseeno raje "prijel zadevo". Težko si je predstavljati v živo iz posnetka. Recimo zadnjič sem v BTCju v Sony centru gledal tiste tamale Sony-je (Z ali V serija, nekaj 12x24cm velikega z 1600x768 ločljivostjo). Na zadevi se bolje tipka kot na 10palčnem MSI Windu. Ekran je malce premajhen, škoda ker ga niso raztegnili na kako colo več, ampak vseeno uporabneje od MSI Winda. Če bi bilo treba bi se nanj kar navadil (itak ga stacionarno priklopim na zunanji zaslon, tipkovnico in miš, za portable bi bilo pa tistih 65dag super za nosit po sestankih). Zato me pa tudi Adamo XPS mika, ker bi bil pa lahko za nezahtevnega userja edina mašina po mojem, čeprav je vseeno precej težji. bom ob priliki res na FMC-ju poskusil srečo (če ga tam nimajo potem dvomim da bo kje v Slo - mogoče kaka Avstrija, Graz ali Celovec kje).