Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ojla!
Uspeli smo polomiti kovinski del trampolina bolj natančno del, ki tvori nosilni krog na katerega je z vzmetmi vpeta ponjava,..
ima kdo doma polomljen trampolin ali pa kdo ve kje bi se ta del lahko dobil,..
to mi je že prišlo na misel,.. do leclerca grem šele v pnedeljek,.. pa sem računal na kakšno info iz prve roke,..
res pa je tudi da še nisem bral da bi kje polomili kovinski del trampolina,.. očitno smo znalci
Citat: Uporabnik borovnica pravi:
Ojla!
Uspeli smo polomiti kovinski del trampolina bolj natančno del, ki tvori nosilni krog na katerega je z vzmetmi vpeta ponjava,..
ima kdo doma polomljen trampolin ali pa kdo ve kje bi se ta del lahko dobil,..
Sem tudi sam pri prestavljanju Leclercovega trampolina opazil, da se obod pri prenašanju zvija precej bolj, kot pri prejšnjem trampolinu, ki je bil od Hoferja.
Kaj ste zakuhali?
Otroka sta igrala "nogomet" na trampolinu,.. najprej je očitno počil stik med obročem in "nogo" nato pa se je en del obroča udrl tako da je trenutno neuporaben :-(
počakam na leclercove informacije,..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.