Defektna mikrovalovna?

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Zdravo,

imam sledeč problem. Hoferjeva mikrovalovna pečica, kupljena lani poleti mi dostikrat greje samo posodo na kateri je hrana postavljena. Navaden keramičen krožnik, gor neki rezanci z omako in ko po treh minutah vzamem vem krožnik vroč, hrana mlačna. Naj jo nesem nazaj?

Hvala.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Probaj kako drugo posodo, morda imajo tvoji krožniki precej železa v sebi.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
761
113
Zamenjaj krožnik, oziroma, da si razbliniš pomisleke, pogrej nekaj v plastični embalaži, če tam dela, potem so krožniki, kot je predhodnik napisal.

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Da ne odpiram nove teme:
moja mikrovalovna pa več ne greje, odtaja ipd. Ni preveč stara, kaki dve leti in nekaj čez, niti preveč uporabljena. Kaj bi utegnilo biti narobe?
Je pa gorenje MMO20, če kaj pomaga...
Hvala in lp.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.421
2.583
113
Da ne odpiram nove teme:
Moja NO NAME stara 6 let dan danes še dela super. Celo nekaj posode imam - krožnike, taperver, ki se mi ne greje in ne topi.
Hrana v nej topla/vroæa. Nimam občutka, da bi izgubljala na moči.
Je pa gumb za odpiranje vratic v nenevadnem položaju.
Ampak dela!

Citat:
Uporabnik ergo pravi:
Da ne odpiram nove teme:
moja mikrovalovna pa več ne greje, odtaja ipd. Ni preveč stara, kaki dve leti in nekaj čez, niti preveč uporabljena. Kaj bi utegnilo biti narobe?
Je pa gorenje MMO20, če kaj pomaga...
Hvala in lp.

ste spreminjali kake nastavitve (moči mikrovalov)?Zadnja stran je kakšna? prašna ali kolikor toliko čista?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
191
63
Varovalka, ki "skrbi" za gretje, je šla. Dobi se v gorenjevem servisu za kakšne 3€, zamenjaš jo lahko sam, če le nimaš dveh levih rok...