Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Mobilni browserji so svetlobna leta za spletnimi, tako da je tvoj pogled na tematiko povsem zgrešen. Za primer ti dam Opero Mini, ki ne razume niti čisto osnovnega CSS-a in povsem spodoben mobilni page razparcelira do fundamentov.
In zato je logicno, da je treba cimvec tega stlaciti v vsako stran in da je moj pogled (ki je ravno nasproten) povsem zgresen ?
Meni se zdi, da ti sam poskusas dokazati, da je tisto, kar sem napisal, pravilno - ce bi namrec bila stran normalno narejena, ne bi potrebovala prilagajanja, in brskalnik, ki je po tvojem svetlobna leta za "namiznimi" verzijami (najbrz si zelel to reci zgoraj ?) bi ravno tako lepo prikazal vsebino, kakor je pac najbolj primerno glede na napravo, na kateri tece. To me spet pripelje nazaj na tisto, da je danes lahko vsak pek "webdizajner" (no, vsaj misli da je), rezultat so pa potem nedelujoce strani, ki namesto, da bi posredovale vsebino, posredujejo kic, kakor je umetniku pac padel na pamet v trenutku navdiha.
Hvala za nasvet, a po cvetkah, kakrsne si natrosil do sedaj, ga bom kar ignoriral
Ce ti mislis, da ljudje, ki so postavili recimo
www.volkswagen.si -> Konfigurator vozil vedo, kaj pocnejo, potem je to samo se dodaten dokaz, da tako kot oni tudi ti nimas prav veliko pojma. Preprost test: zmanjsaj locljivost svojega ekrana na dimenzije iPhona (o cemer pravzaprav tece debata) in mi povej kako fina se ti zdi omenjena stran, ko kliknes na Konfigurator vozil.