Davčni svetovalec

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Mi lahko kdo priporoči kvalitetnega davčnega svetovalca. Rabil bi nekaj nasvetov glede ''optimizacije'' (seveda LEGALNE) davkov.
Ne gre se za investicije v kakšne vrednostne papirje, itd., temveč za delo na projektu.
Kakšne so sicer sploh tarife za te zadeve? Namreč bom sedaj prvič se s tem ukvarjal in toliko, da vem kaj naj pričakujem. A to vzamejo % ali je urna postavka?

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.462
2.453
113
Že že ampak najbrž bo vrednost svetovanja presegla dejansko vrednost podjetja tako da se ne splača
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
saj ...
crazy1.gif
Mah, ne vem, če bi se s takimi pečal. Si potem hitro po vseh časopisih. Sicer pravijo, da je vsaka reklama dobra, ampak zaenkrat ne rabim tega
grin1.gif
.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Neumno je nekaj tako v celofan zavijati, ker ni potrebe, res, pa da se tudi ni pametno na vsa usta po vseh bifejih hvaliti o legalnih optimizacijah, kajti te pa drugje stisnejo !!! Je pa osnovno pravilo, kar je cesarjevega se cesarju zmeram da, seveda se pa poišče najbolj optimizirano legalno rešitev in teh ni malo, seveda pa tudi zastonj niso !

Sicer pa politika poskrbi, da je zmeram dovolj lukenj, da za sebe in tajkunčke poskrbijo in to povsem legalno ! Vem celo za primere lepih lukenj, ki jih je Durs s časom zaprl, pa so jih politiki kasneje znova odprli
rolleyes-1.gif

Je pa danes žal tudi umetnost sploh vedeti na koga se obrniti za kako zadevo, no zelo poznam področje v Slo. je manj, kot 6 takih, ki bi jih sam kaj povprašal, žal so eni tudi bolj papežki, ali vsaj toliko, kot papež, eni pa se gredo hojo po robu in to zelo po robu in to tudi vse preverijo in zadeva ne pade, tudi ko gre Durs v kontrolo čez, za kaj več pa če želiš mi pošlji konkreten primer na ZS (številke me ne zanimajo samo problem) v nekaj stavkih in ti lahko preko ZS sporočim, kdo bo pravi ! Pa BTW tistih, ki upajo iti po robu v tej temi še niti omenili niste !

Nazadnje urejeno:

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
ZS mi pošlji pa ti povem kam se lahko obrneš. Krogi podobni kot bivši direktor DURSa, a prilagodljivejši in skoraj sigurno cenejši.
Plačuje se kakor kje, v tem primeru stvar dogovora.