Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Že nekaj časa se vozimo mimo ,vse izgleda gotovo ,pa me zanima kdaj mislijo
odpreti odsek AC Peračica - Podtabor, dolžina 2,4 km.
Naj bi bil odprt jeseni 2007.
Sej je že vse table, črte, luči v tunelu so pa dal tablo dol pozor cestnina 800m... kapelco majo.
Ma volitve čakajo aa so že ble
1x ponoč sem se pelu na šverc in je zihr vse že narejen.
A morjo tehnični prevzem tud naredit?
Kot se spomnim so že navozil xx kamionov na viadukt.
Mogoče čarajo zaradi tam kjer bo cestninska?
Citat: Uporabnik sass pravi:
ne veselite se prehitro. najprej bodo ves promet preusmerili na novozgrajeni pas AC, ker je potrebno stari viadukt peračica prenoviti
Ja ravno toliko, kot je trajala gradnja zdajšnih novih viaduktov + kak mesec za rušenje starega. Ampak kaj hočeš, stari viadukt se že bliža abrahamu, pa je bolje kar vseskupaj zamenjati.
Vidim, da bosta v smeri proti LJ dva pasova, od tega spet eden za sapo zajet. Tamle do 2010 jim pa mogoče celo rata skup spacat celotni odsek, ampak potem bo pa že stari del verjetno potreben prenove
Končno so ta odsek odprli v četrtek.
Zleda prav super ,kolone pa ne bodo nič manjše ,ker so zaprli staro traso (tunel in viadukt Peračica),ki ga bodo začeli obnavljati.
Na tabli piše do maja 2009. Ampak tem pravljicam verjamem samo še ko vidim izdelek in se peljem po njem, pa še tu ni rečeno, da takrat ne bo ugotovljena neustreznost podlage v tanovem tunelu, pa bomo cijazili 60kmh kot že domala po vseh tunelih v slo.
Tokrat so dali v tunel asfaltno podlago. Tako da zgleda, da bo tokrat podlaga ustrezna.
Matra me drugo: res je, da se obnavlja stara polovica (dejansko pa se bo praktično vse zgradilo čisto na novo), ampak zakaj morajo s to "obnovo" začeti šele spomladi?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.