DARS na obvoznici v Slovenj Gradcu. Inšpektorji DARS-a danes aktivno preverjajo vinjete na obvoznici pri Slovenj Gradcu. Ne z vozilom na cesto brez veljavne vinjete.
Vir: Slovenske Novice
DARS na obvoznici v Slovenj Gradcu. Inšpektorji DARS-a danes aktivno preverjajo vinjete na obvoznici pri Slovenj Gradcu. Ne z vozilom na cesto brez veljavne vinjete.
Vir: Slovenske Novice
Če je res kar praviš zakaj jih ne prijaviš policiji ( DARSovcev)? Ali samo malo nakladaš in iščeš pozornost? Si natančno preveril kaj pravi prometna signalizacija? Poleg tega zakaj zagovarjaš prekške (kriminal)?Da DARSovci tudi kadar ni 1. april kasirajo za neimetje vinjet na mestih, kjer uporaba vinjet ni obvezna ni nič novega.
Videno in posneto.
Pojasni, kakšne prekrške (kriminal) tu zagovarjam?Če je res kar praviš zakaj jih ne prijaviš policiji ( DARSovcev)? Ali samo malo nakladaš in iščeš pozornost? Si natančno preveril kaj pravi prometna signalizacija? Poleg tega zakaj zagovarjaš prekške (kriminal)?
Vožnja brez vinjete. S tem ko opozarjaš da se šverceroši potuhnejo neposredno kradeš meni. Saj sebi tudi, samo tega še nisi dojel.Pojasni, kakšne prekrške (kriminal) tu zagovarjam?
Te tvoje blodnje a res ne dojamem, komu jaz kaj kradem. Jaz vinjeto imam.Vožnja brez vinjete. S tem ko opozarjaš da se šverceroši potuhnejo neposredno kradeš meni. Saj sebi tudi, samo tega še nisi dojel.
Kasirajo na platoju Hrušica, kjer vinjeta ni obvezna.Kar začni naštevat
Kasirajo na platoju Hrušica, kjer vinjeta ni obvezna.
Je že bila debata na to temo na alterju
https://www.alter.si/tema/karavanski-tunel-in-slovenska-vinjeta.914366/
Js vinjeto imam, kasirajo tistim ki so brez - in to na mestu, kjer vinjeta ni obvezna. Na enem od linkov iz tiste teme, ki sem jo citiral, se je na videu lepo videlo, kako in kje kasirajo. Celo so enega zajebavali, ker je pripeljal 5 čez polnoč, ker mu je vinjeta ravno pretekla 5 min prej. In to na mestu, kjer vinjeta ni obvezna.So te ze kdaj tam ustavili? Oz. poznas koga osebno, ki so ga in je placal neupraviceno?
Js vinjeto imam, kasirajo tistim ki so brez - in to na mestu, kjer vinjeta ni obvezna. Na enem od linkov iz tiste teme, ki sem jo citiral, se je na videu lepo videlo, kako in kje kasirajo. Celo so enega zajebavali, ker je pripeljal 5 čez polnoč, ker mu je vinjeta ravno pretekla 5 min prej. In to na mestu, kjer vinjeta ni obvezna.
Kaj misliš s tem povedat, a da če js nimam Aidsa ali če nikogar osebno ne poznam, ki ima Aids potem Aidsa ni?
Kot sam praviš, na platoju Karavanjke je drugače kot na uvozih, ker tja lahko pripelje tudi kdo čisto legalno brez vinjete. Enako kot do obvoznice v Slovenj Gradcu. In vsi tisti ki kazen tam dobijo, jo dobijo neupravičeno, ker tam vinjeta ni obvezna, policaj/redar pa tudi ni sam mogel zaznati nobenega prekrška. Kaznuje da polni proračun in ve da goljufa, saj prekrška ni videl. Povsem enako kot bi lahko kaznovali v Slovenj Gradcu. In kaznovanih je veliko, je bilo vidno v tistem prispevku. Pa boš rekel, pa saj če bi rekel da nisi prej vozil po avtocesti bi te pa spustil, Haha. No Tega modela že niso spustili, je moral prej dat zadevo v medije in pisat pritožbe, da se je rešilo. v tem primeru jodlarji, ampak naši niso nič drugačni. http://old.slovenskenovice.si/novic...cez-karavanke-avstrijci-kasirajo-po-120-evrovHocem povedati, da je to zgolj nabijanje... Sicer res stojijo tam, kjer ni vec potrebna vinjeta... Ampak to pocnejo na veliko mestih... na izvozih iz AC, kjer vinjeta ni vec potrebna... Potrebna pa je, da se do tja pripeljes ... Sicer na platoju Karavanke lahko pride tudi kdo, ki je na AC pripeljal iz uvoza Hrusica... samo nisem nikjer zasledil, da bi kdo moral za to placati kazen... Tisti, ki jo tam dobijo, jo dobijo upraviceno...
Sicer pa nevem, zakaj se tako sekiras, ce pa vinjeto imas ...
Itak pa nima smisla nadaljevati v tej brezplodni debati... Ce imas vinjeto, je itak vseeno, kje stojijo...
Najbrž ni naključje, da je bila novica o vinjetah na slovenjegraški obvoznici objavljena 1. aprila
Ja, nima smisla opravičevat goljufive redarje, lahko pa sam poveš, zakaj so vam tako prirasli k srcu, da jih tako krčevito branite, opravičujete in minimizirate njihove goljufije.
Ups lapsus. Saj vemo da ta tema teče darsovih nadzornikih, govorimo o nadzoru vinjet. tudi kadar nadzoruje na mestih, kjer vinjete niso obvezne.Od kdaj imajo redarji pristojnost za nadzor nad vinjetami?