DARS na delu

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.470
448
83
Citat:

DARS d.d. bo po koncu zimske službe začel obnavljati avtoceste in hitre ceste
Na gorenjskem avtocestnem kraku bo obnova vozišč potekala na odsekih Brnik – Vodice in Podtabor – Kranj

vir: DARS

A niso isto obnavljali že lansko leto?
confused-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Morajo malo denarja zaslužiti no.....to morate razumeti?

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Banda naj že enkrat obnovi cesto Vodice-Moste. Tudi če postavijo omejitev 40, luknje še vedno ostanejo. Avtocesta pa lahko še malo počaka. Je še dovolj dobra tudi za evropske riti, ki se vozijo do Brnika in nazaj.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Enkrat jamrate čez luknjaste avtoceste, zdaj ko bi jih popravljali, pa spet ni v redu.

Eh, Slovenija, moj doma ...
rolleyes-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
ksz...

pa to ni res, vodice-brnik-torovo-brnik-vodice... nonstop neki obnavljajo, pa preplastujejo, pa glihajo pa flikajo, pa ne vem kajševse.

Vsak dan se vozim po tej AC in ni prav nič narobe. Pardon, razen ene ogromne bunke, na prehitevalnem pasu v smeri LJ, sam k vedno še napol spim, pa si nikoli ne zapomnem kje točno je, nekje pri vodicah se mi zdi.

Enivej. Kot da ni dovolj gužve že ko ni nobenih del na cesti. Medtem ko na kakih drugih odsekih verjetno že beton spodi ven gleda... ok, pretiravam, ampak to mi gre pa res že krepko na jetra.

Čisto vsako leto na tem odseku kranj-zahod - počivališče povodje nekaj delajo vsaj trikrat na leto... nazadnje so komplet preplastili asfalt pri CP Torovo... namesto da bi tisto barikado raje odstranili...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Točno o tem sem tudi jaz lani razmišljal. Pogosto se vozim tam in nisem nikoli imel občutka, da bi ta odsek posebej odstopal kar se tiče obrabe. Prej kaka Brezovica-Vrhnika ali pa štajerski krak od Konjic proti Mariboru.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Sicer ne vem točno, ampak mislim, da gorenjsko avtocesto preplastujejo zaradi slabe torne sposobnosti preko 25 let starega asfalta in ne zaradi morebitnih lukenj (ki jih res ni videti).