Dars informacije 080 2244 ne deluje

gali

Pripravnik
17. sep 2007
128
10
18
Ko klicem na to stevilko, mi javi, da stevilka ne obstaja.

Na DARS-ovih straneh ni nobene info o tem.

gali

Pripravnik
17. sep 2007
128
10
18
Ocitno je tako, vec kot je zastojev, manj informacij potrebujejo vozniki

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
DARS kot DARS, kot da pri njih kaj deluje
hysterical-1.gif

kihko

Pripravnik
15. sep 2007
474
0
16
Mene bolj zanima, če so tisti podatki, kateri so bili na voljo na 0802244 na voljo kje na netu?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.810
561
113
42
povsod malo
Itak niso ažurni. Me kliče mati, da sta s fotrom v koloni malo naprej od Razdrtega in da bi rada vedela koliko jo je... kliknem na promet.si in nič, da je kašna kolona... klikam klikam ma vse kar je možno od darsa naprej...nič
jezen.gif
potem me mama kliče, da ji je kolega gasilec povedal, da je zagorel avtobus in bo še par ur zastoj in naj gresta čimprej dol za AC ok in še vedno ni bilo nobene informacije na promet.si in ja sem stisnil osveži, F5 celo zaprl sem stran in nič grem na drug računalnik... isto na tretji... isto.
Grem na planet s telefonom in lej ga hudiča oni imajo lepo napisano, da zaradi gorečega vozila popolna zapora AC v obe smeri in priporočajo izvoz iz AC na tej pa tej cestninski postaji.
In zdaj naj jim zaupam v njihovo ažurnost al kako
sprasujem se.gif

gali

Pripravnik
17. sep 2007
128
10
18
Zdj pa številka ne obstaja več... Ali kdo ve, kaj se je zgodilo? Na DARS-ovi strani nisem našel nobenega obvestila o ukinitvi oziroma težavah pri delovanju informacij 0802244.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Strosek tega klica pa je?
Zadnjic v soboto stal od kozarij do brezovice. Res da se pred odhodom nisem pozanimal(sel samo do "vrhnike") o stanju na cestah, vendar tudi pano nad AC ni nicesar kazal. Ker sem za tista dva km rabil kaksnih 20 minut, sem zadnji momemnt obupal in zavil na brezovico. NAPAKA. Kmalu sem opazil da so po AC sibal proti Logu(gradbisce pri brezovici), jaz pa opazoval radarje ob cesti, malo naprej od loga (se mi zdi), se polovicna zapora ceste. Prej bi s kolesom prisel na vrhniko kot z avtom, saj sem hodil dobro uro. Na planetu je sicer bilo nekaj omenjeno, vendar mislim da ni bilo napisane lokacije del na ac-samo relacija vrhnika brezovica.