darilo za diplomo??

suzie_

Pripravnik
30. maj 2009
31
0
6
živjo

bratranec je ravnokar naredil diplomo na medicini. nimamo pojma kaj naj mu kupimo?
knjigo nekako nebi, ker jih je moral ogromne kupe že prebrati in še celo življenje jih bo bral.

kaj ste vi dobili za diplomo?

p.s.: cenovno v mejah normale. (razni izleti odpadejo)

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no diplome sigurno ni naredil, je pa diplomiral

jaz bi mu kupil kaj v zvezi s tem, kar dela v prostem času

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
skalpel?

kaj mu bo?
grin1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.560
1.159
113
Ne vem, kupi se mu kaj takega, čemur se je odrekal zaradi študija...

Drugače bi pa dohtarju kupil kakšen Littman-ov stetoskop, pa se mu ga recimo gravira, če je tak model, ki to dopušča...

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik suzie_ pravi:
živjo

bratranec je ravnokar naredil diplomo na medicini. nimamo pojma kaj naj mu kupimo?
knjigo nekako nebi, ker jih je moral ogromne kupe že prebrati in še celo življenje jih bo bral.

kaj ste vi dobili za diplomo?

p.s.: cenovno v mejah normale. (razni izleti odpadejo)

Služba je najboljše darilo.

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
Glede na to da je zdaj "šele" diplomiral in da ga čaka še dolga pot se meni knjiga sploh ne zdi tako slaba ideja...ali pa kaj v zvezi z njegovo željo glede specializacije...
kot dopolnitev darila lahko poščeš na žurnalovi strani pdf tistega dneva ko je naredil zadnji izpit (lahko se pozanimaš kateri je bil, pa pri katerem zdravniku/profesorju je imel ustnega in dodaš kot novico dneva ( npr. medicinska fakulteta v ljubljani obvešča da je ta pa ta dan....) plus njegovo slikco....no mičkem morš se kar spoznat na računalnik (drugač pa prosi kakšnega mojstra)... to potem barvno sprintaš in daš v okvir ...garantirano naprej zelo presenečen ("uau a u časopisu sm tut biu?")potem pa izredno nasmejan obraz na diplomantu
wink-1.gif
...glavnega darila ponavadi sploh niso opazili:)

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Jaz običajno podarim komplet elegantnih kristalnih kozarcev (Rogaška) za vino.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Hjoj kako mi greste na živce taki (brez zamere). Ko se kupuje darilo (še posebej bližnjim, kar tvoj bratranec verjetno je), se kupi nekaj v povezavi s stvarmi, ki so mu všeč, s katerimi se ukvarja in za katere se zanima! Ne moremo ti zdaj mi tukaj svetovat, če ga sploh ne poznamo.

Če je bolj hedonistične sorte, mu kupiš ene dobre cigare ter vrhunski viski, če borda mu kupiš eno solidno dilco, če v prostem času rad štrika, mu kupiš eno paleto zvitkov volne, če teče mu kupiš najboljše najkice iz trgovine, če špila poker mu podariš en ličen poker set... get it? Ni tako težko.

Recimo najslabše kar lahko narediš je to, da kupiš neko darilo, ki sicer ni bilo poceni, ampak sam po sebi nima nobenega "pametnega" namena. Recimo neka vaza, glaži, svečnik, pozlačen kuli...whatever.. kar obdarovanec postavi nekam v kot in pozabi na to.. v bistvu je še jezen, ker mora brisat prah.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
467716-post_slo.gif

To gre tudi meni na falus, da mi dajo en neuporaben srot, ki ga f00knes v kot in nikoli vec ne pogledas.. podari magar cokolado ali pa litr enga dobrga vina, kakor te fakin vaze, lesene kozolcke, stirne, brezvezne slike, lesene petrolejke, ali pa se bolje (ce nimas budgeta, da bi kupil tisto kar bi mi dejansko prav prislo) nic.. Ne bo nobene zamere, sam ne mi srat s suvenirji..

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To je beseda. Moja sestra je še najboljša pri tem, vso takšno sranje leti direkt v koš, včasih pa komu celo reče: ne, hvala, lahko imaš
grin1.gif

Najhujši so izletniki, ki se počutijo dolžne, da vsem prinesejo nekaj iz izleta, izpade pa kot nekaj v stilu ''jaz sem si privoščil potovanje v Indijo, ti pa ne''
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če je moški ga skoraj sigurno zanima tehnika. Enostavno fliknite denar skupaj in bone recimo za BigBang,
tam ima dobesedno vse, od mobitelov do praznih cdjev, do mašin za pokovko, bo že ponucal.

Sicer pa en set dobrih cigar in manšene gumbe v zvezi z njegovim delom. (5€ na ebayu)

CL-0095_Medical_Stethoscope_Doctor_Cufflinks_2.jpg