Darilo za 30 let

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
No moj fant ima čez 2 tedna okroglo obletnico in bi mu rada podarila kaj posebnega..oziroma dobro darilo, ki ga še nima (torej ne parfuma, oblačil, nakit že ima - razen nove ure, itn.). Toplic & tretmajev ne mara oziroma ni tak tip, je pa ljubitelj avtov, hitrosti, frštekarije
grin1.gif

...na pamet mi je padlo, če bi se dalo za kako uro sposodit/dobit za vozit kak star ameriški avto, npr. cadillac...tko, da bi tut on lahko mal za volan poprijel, če se da...a je to sploh možno kje dobit & kako kaj računajo?

No, če ima kdo še kak nasvet & idejo...help me
smile-1.gif

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
GPS navigacijo + avto nosilec. MIslim da so najcenejši okol 200€.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
..na pamet mi je padlo, če bi se dalo za kako uro sposodit/dobit za vozit kak star ameriški avto, npr. cadillac...tko, da bi tut on lahko mal za volan poprijel,
tole bo pa težka..kolikor jih jaz poznam, so izredno občutljivi in ljubosumni na svoje starodobnike..če bi bil res dober kolega še.

drugač pa vsak reče- avta in ženske se ne posoja
smile-1.gif

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
en,ki dela v macdonaldu v šiški je mel cadilaca w12 Posojal ga je okrog k zmešan.
Vem pa da je avto požru skor cel tank v eni uri.

Drugače pa mu lahko vzameš Samunga lcd-ja v big bangu za 600€ na obroke.
Če si toliko želi pa mu nabavi to.Saj lcd bosta skupi gledala in ga bosta imela par let.Tko in tko ga bosta morala kupiti čez eno leto.Vsen je.S tem boš ubistvu še prišparala.
Če kupiš darilo v vrednosti 100-200€ pa čez pol leta še lcd boš v minusu.
Če pa zdaj lcd kupiš pa ti ostane 200€ v žepu in če odštejš da si prišparala 200€ si pol za lcd dala 400€.Zmaga.
Saj se vid da sem prodajalec.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Problem je, ker moški zelo težko dopuščajo(mo), da nam ženska izbira elektroniko. Pač tehnika.
grims-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
41
Jest bi imel en bolj dobro namerni nasvet. NE moškemu kupovat tehničnih stvari, če je bolj frik na te zadeve. Tako kot ženske kupujete cunce in kozmetiko in se mogoče prej pozanimate pri kakšni kolegici in imate svoje najljubše znamke, ki jih redno uporabljate. Tako ima moški frik na tehnične zadeve, svoje najljubše znamke, na katere prisega. In moški ponavadi pregleda 255 strani na internetu o teh izdelkih in prebere 866 mnenj o tem izdelku, preden ga kupu. Tako kot moški ne more ženski kupit modrca, kreme, parfuma, tko ženska ne more moškemu kupit tehničnih zadev. Sej lahko bo full vesel in vse, ampak če je imel kdaj namen kupit kakšno podobno stvar od kakšnega drugega proizvajalca, potem bo nek grenek priokus. Kar se tehnike tiče, pustite moškemu da sam izbira in bo mogoče še najlebše darilo.
wink-1.gif

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Jst tut tko mislim. Moški so taki, da si te igračke MORAJO sami kupiti, sicer ni isto.
V takih primerih bi mu jaz edino mobitel kupila, če bi s kakim utrujal že dlje časa, ostalega ne.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Nč mi niste pomagal
smile-1.gif
)

Skok s padalom no-go, ker ima paranojo nad letali in biti v zraku...toplice ga ne interesirajo, mobitel frik ni (važno, da dela), nov tv bo ob vselitvi in nič prej (bo lahko sam zbral, hehe), za trojčka pravijo, da en je premalo, tri so že preveč...še najboljša ideja je iPod...sam za kaj se to sploh nuca? (sej vem...za tehniko sm...).

Je pa zadnjič, ko mu ni potegnil Need for Speed ProStreet ugotovil, da rabi nov comp, hehehe...ne bomo pretiraval...

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Jaz sem svojemu za 30. let dala stiskat časopis, ki je izšel na dan njegovega rojstva. Bil je zelo vesel. Ti priporočam.

Lahko pa greš tudi v kakšno večjo knjižnico, kjer imajo vse stare časopise na mikrofilmih. Ti pač sprintajo željenega in kupiš časopisni papir (prazen) ali nek papir ki mu je podoben pa greš v eno bolj kvalitetno fotokopirnico in ti to tam uredijo.

Ene časopisne hiše pa ti po želji tudi stiskajo original, vendar moraš cca. mesec dni vnaprej naročit pa dražje je od prej opisane varijante.