Darila v decembru

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Torej, december je mesec, ko se od nevem kje privlečejo trije roparji in od nas izvlečejo lepe denarce, zato, da svojim najbližjim prinesejo darila. Eden izmed njih je hvala bogu že pobral šila in kopita, dva pa še čakata:) Zanima me, kaj bosta vašim najbližjim prinesla bradata moža in predvsem kateri izmed njiju pri vas obdaruje? Beli ali rdeči?:))) Moram povedat, da nimam kake pametne ideje, predvsem za starše...

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Hja, tole z barvami je težko
smile-1.gif
Pri nas je vedno nosil mož Starke Zime in tako tudi ostaja.

Jaz tudi nisem imel nekih idej, samo sem v sosednji temi videl link na 1001 dar in sem že našel nekaj idej. Ko bom šel pa tja jih bo pa sigurno še nekaj več. Tako da s tem ne bo pretiranih problemov.

Za sebe bi pa najraje videl, če se vsi ti belo-rdeče-črni možje združijo in mi prinesejo Wii
cheer.gif

Vem pa da je to pobožna želja, tako da bom zadovoljen s čimerkoli bom dobil. Malenkosti so večkrat bolj zanimive kakor kaj drugega.

MojcaG

Pripravnik
2. sep 2007
319
5
18
>Zanima me, kaj bosta vašim najbližjim prinesla bradata moža in predvsem kateri izmed njiju pri vas obdaruje? Beli ali rdeči?:))) Moram povedat, da nimam kake pametne ideje, predvsem za starše...

Pri nas samo dedek mraz
smile-1.gif

Pri meni je bil priden, pa darila že (skoraj) vsa čakajo
grin1.gif

Brat dobi Jamie Oliver Shaker (v kuhinji je podoben tebi
grims-1.gif
) + najbrž tole , mama dobi nekaj malenkosti, od mojega in bratovega dedka mraza pa še digitalni foto okvir (ta je še v nabavi).

Ostali bližnji (za obdarovanje) dobijo vsak svoj custom made koledar (z njihovimi fotkami iz letošnjega leta), ženski spol domačo marmelado iz Strunjana (zanimivi okusi - melona, kivi, kaki, figa z orehi ...) + tole.

Svoja pisma dedku mrazu sem pa tudi že zdavnaj poslala, tako da predvidevam, da je že v šopingu
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

ne gledam na to ali je rdeči možiček ali beli, nekako bo vse združeno in bo darilo podarjeno za novo leto. Mati in očim bosta dobila kakšen dan pred novim letom (me ne bo doma) za mati mam v planu grelne vložke za v čevlje, hrbet in roke, eno posebno čokolado, pa morda še kako malenkost. Očim še ne vem čisto kako in kaj, verjetno skupaj z mati. Dragi bo pa dobil darilo na morju, kjer bova skupaj preživela par dni, kaj točno bo, pa ne smem še povedat
grin1.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
V soboto grem v šoping. Tamala dobi igralno konzolo, pa neke malenkosti, vsako leto pretiravamo. Za naju ni neke ful, razen mogoče bo televizija, ker jo že dolgo kupujeva. Za ostale pa tak kak bom v filingu, nekaj unikatnega nakita se bo podarilo, za otroke pa družabne igre.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
Treba je živeti v duhu strpnosti in prijateljstva, zato nikar izključevati različnih bradatih mož.

Tudi otroci so najbolj veseli, če jih obiščejo miklavž, božiček, dedek mraz, potem pa še pravoslavne verzije slednjih, pa mogoče še kdo. In še ekonomija raste.
wink-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz bi pa moji kupil eno fajn družabno igro, pa me zanima katera je dobra (brez človeka ne jezi se in monopolija).

Kje lahko to kupim preko neta?

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Da mu bo ja prste poškodovalo. Res pametno, ni kaj...

No zdej pa resno vprašanje: kje se da dobiti (ne vem kako se mu reče), je kot neke vrste vzglavnik, ki je podolgovat oz. tako dolg, da ga imaš tudi med nogami...baje je za nosečnice OK?!