Daljinsko odklepanje?

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Težavo imam pri daljinskem zaklepanju vrat in zadeva je taka:
pri odklepu se ena vrata zaklenejo
pri zaklepu se ista vrata odklenejo
poskusim odpret in z roko pritisnit zaklep......tutututututu
cry12bpy.gif

na hitro z daljincem odklep-zaklep da sosedje ne bulio v mene
redface-1.gif

Potem z kombinacijo daljinca in kljuca nekako zaklenem,sem ze pozabil kako!
aplauz.gif

Sprasujem kako resit problem,preden postanem
stupid-1.gif
za okolico???
VW Passat

Hvala za pomoč

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
A gre za zadnja leva vrata? Mam isti problem, samo da pri meni se odklenejo samo če 2x zaklepam, pa še to ne vedno. Če hočem kej ročno pa začne tulit. Enkrat sem spraševal glede tega, pa če se prav spomnim na koncu prišel do tega da bi blo treba ključavnico menjat. Ampak tolk hudo me pa spet ne moti, tko da sem že pozabil na vse skup.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Točno tako,zadnja leva!!Glede zamenjave pa nisem čisto prepričan,če je potrebna.Vsaj deluje,čeprav neusklajeno!Mogoče kakšen reset,kaj z računalnikom,nevem ugibam
sprasujem se.gif
Mogoče kak strokovnjak več pove!

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik pazok pravi:
Točno tako,zadnja leva!!Glede zamenjave pa nisem čisto prepričan,če je potrebna.Vsaj deluje,čeprav neusklajeno!Mogoče kakšen reset,kaj z računalnikom,nevem ugibam
sprasujem se.gif
Mogoče kak strokovnjak več pove!

ce pritisnes na zaklep avta in potem vseeno lahko odpres prva leva vrata bo tulilo, ker sistem misli da vlamljas v zaklenjen avto. ce se to zgodi po tem ko stisnes tipko odklep, pelji avto na racunalo (vag-com), da ti pove, katera kljucavnica je potrebna menjave ....

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Alarm se oglasi samo pri zaklepu ker zadnja leva vrata se odklenejo in vsak poskus odprtja teh,aktivira alarm!
Hm...Verjetno bo treba na servis

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik pazok pravi:
Alarm se oglasi samo pri zaklepu ker zadnja leva vrata se odklenejo in vsak poskus odprtja teh,aktivira alarm!
Hm...Verjetno bo treba na servis

zamenjaj kljucavnico zadnjih levih vrat oz preveri, ce imas kje pretrgan ali nariban kabel. se vrata zadaj levo zaklenejo in potem odklenejo ali motorcek sploh ne oddela?

kateri letnik je passat?

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Motorček deluje v redu,se zaklenejo in odklenejo vendar v obratni smeri kot ostale vrate!Edino sem opazil da se jeziček na vratih ne skrije cel! Letnik je 12.99.

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik pazok pravi:
Motorček deluje v redu,se zaklenejo in odklenejo vendar v obratni smeri kot ostale vrate!Edino sem opazil da se jeziček na vratih ne skrije cel! Letnik je 12.99.

ocitno ga nekaj zablokira, da ne gre do konca not. a na roke ga lahko potisnes not?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Naprej odstrani tapeto/oblogo in poglej kaj ga/če ga zatika. Preveri tudi kablovje in delovanje ...

Sicer pa a imajo passati električno centralno ali je pnevmatsko? Meni udari ko kladivo ko pritisnem daljinca!
tongue-1.gif

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Zgleda da pnevmatsko
hysterical-1.gif
Bom pogledal klučavnico če bo kaj časa čez vikend!

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Naprej odstrani tapeto/oblogo in poglej kaj ga/če ga zatika. Preveri tudi kablovje in delovanje ...

Sicer pa a imajo passati električno centralno ali je pnevmatsko? Meni udari ko kladivo ko pritisnem daljinca!
tongue-1.gif

elektricno ....

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
No,danes sem malo pogledal pod tapeto in vse zgleda O.K.Verjetno je kaj narobe z ključavnico
cry12bpy.gif

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Tudi sam imam na Bori l. 98 problem s zaklepanjem levih zadnjih vrat. Imam alarm od GTja in tukaj ni problema, saj se pri zaklepanju in odklepanju vsa vrata lepo zaprejo oz. odprejo, problem nastane, ko med vožnjo stisnem voznikov gumb za zaklepanje vrat. Ko ga pritisnem, se vsa vrat zaklenejo (gredo tisti klinčki lepo dol), vendar pa se čez pol sekunda leva vrata odklenejo nazaj. Zdaj če pa pritisnem tisti klinček z roko, pa ne skoči nazaj. Se pa tu pa tam zgodi, da ostane tudi doli, ko znotraj zaklenem pri vozniku vsa vrata. Sem pa tudi opazil, da ko se zadnji levi klinček ne zaklene oz. skoči nazaj, mi ne prižne luči v kabini, če pa ostane odklenjen in ne skoči nazaj, potem pa se prižge luč če odprem ta vrata (zadnja leva). Pri vseh ostalih pa dela vse bp.
Zdaj, ker vedno zaklepam in odklepam z daljincem od alarma me to ne moti, ampak me pa vseeno zanima, kaj bi lahko bilo tule narobe.

hvala