Dajte paziti pri svojem delu ...

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Splet nesrečnih okoliščin

sej lahko, da sem pozen, in ste že prebrali, a vseeno:

- ko fotkate takšne stvari, in vseeno želite biti čimbližje akcije (tudi sam sem tak, ker je potem ujeta akcija bolj pristna), imejte vedno izhod v sili. če ga ne najdete, najdite drugo pozicijo

- vedno bodite skoncentrirani na vso dogajanje okoli vas in ne samo na točko, kjer fotkate

- preden začnete fotkati, preizkusite zasilni plan, če bi karkoli šlo narobe, da se čimprej poberete iz nevarnosti

- ne bodite pametni, in če vas spodijo z nekega mesta, kjer je res nevarno, navkljub akreditaciji, upoštevajte to. povprašajte, kje bi bilo primerno mesto, gotovo vam bodo dobro svetovali (tudi nam so, ko smo se najprej postavili na nevarno lokacijo)

PAZITE NASE, VAŠA OPREMA JE NADOMESTLJIVA - VI NISTE!!

pa dobro lučko
zmaga.gif

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
- ne bodite pametni, in če vas spodijo z nekega mesta, kjer je res nevarno, navkljub akreditaciji, upoštevajte to. povprašajte, kje bi bilo primerno mesto, gotovo vam bodo dobro svetovali (tudi nam so, ko smo se najprej postavili na nevarno lokacijo)

24kur pravijo, da je bila opozorjena...

Sicer pa sožalje svojcem.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.665
340
83
www.kacnje.eu
Saj veš, kako je. Načeloma te nihče kaj posebej ne opozarja.

Tole sem že prilepil v drugi temi, pa vseeno.
Primer, ki ga je posnela tale pokojna Cilka - tista budala, ki steče stran, sem pa jaz.
tole

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Ko sem 1x fotkal rally, sem podpisal izjavo, da sam odgovarjam za vse, kar bi se zgodilo. Se pa to lahko zgodi na delih, kjer je pac prepovedano biti, ampak so doloceni "frajerji" se vedno tam, kot na delih, kjer je organizator predvidel.