da razjasnimo...

gmarko

Pripravnik
5. jul 2009
189
0
16
lahk me skritizirate al naderete..da je to že vse objavlen..ampak

1) govori se tle , da traja instalacija evropske karte 2 ali 3 ure..nek sm to bral na tem forumu...kako je pol men u eni fermi u 20 minutah al pa še prej nadgradil karto evrope na garminu? al mi ni dal vsega gor, da je tko hitr blo, k niti kofeta nism spil pa je že blo fertik.

2)včer sm z mapsorcom poizkušal 2010.20 karto, instaliral sm 2010.20 karto na pc, s t em tudi mapsource...k zalaufaš mapsource , pa klikneš na manage map. odprem to karto 2010.20, pa z 25 mestno kodo odklenu, je tm pisal UNLOCKED, tko da je men pol pustil klikat po karti in izbirat države. TO kar sm kliknu se je v stolpcu napisal. In ko poklikaš države bi kliknu le še na prenos na napravo in čakal da se prenese.

vpr:

ker sm jst instaliral 2010.20 na pc in potem z mapsourcom poklikal države , pa kliknu na prenesi na napravo, ali je to vse kar je treba nardit da si posodbiš iz stare verzije v novo verzijo na nuviju? nastanejo ob tem kliku na prenesi na napravo v mapsoucu vse potrebne datoteke na nuviju?katere mape oz datoteke nastanejo ob tem prenosu?

kjer je kvadratek include route calculation data ( recomended)....tle mi ni pustil pred prenosom dat klukce, zakaj ne?

da zaključim k vem da grem na živce že...

lp

Nazadnje urejeno:

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
kjer je kvadratek include route calculation data ( recomended)....tle mi ni pustil pred prenosom dat klukce, zakaj ne?

Zato, ker teh informacij ne moreš "odznačit". Brez skrbi, tokrat bodo te informacije vključene.
zmaga.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Citat:
Uporabnik sg1 pravi:
Zelo odvisno je tudi od modela Garmina. Nimajo vsi USB 2.0 !

Saj ni prenašanje problem. Najprej karto skupaj zlepi in šele potem prenese in tisto lepljenje vzame največ časa.

Morda imaš top secret alpha beta verzijo verzijo map sourca od garmina, ki je hitrejša. Najbolj verjetna možnost pa je, da imaš veliko hitrejši računalnik od nas.