D3GO za android

matejgaga

Pripravnik
23. okt 2012
40
0
6
Ali ima še kdo težave z aplikacijo naloženo na telefonu android. Meni od zadnje posodobitve dalje tako šteka, da je neuporabna. Ali se da kaj storiti z nastavitvami telefona ali česa drugega.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Meni dela. Edino ni mi jasno zakaj imajo v shemi HD kanale, ce je bitna hitrost enaka kot pri SD kanalih? Pri nekaterih SD kanalih je celo vecja bitna hitrost kot pri HD kanalih. Razen ce mislijo povisat kvaliteto HD kanalov?
Aja pa PRO 7 imam v 4:3, ne vem zakaj ni v 16:9?

matej_

Guru
25. okt 2007
2.116
649
113
jaz ga ne morem več spravit na androida imam pa tablico goclever a971 je bil menjana plošča in procesor (iz servisa je prišel tak) mi v playstoru napiše na v moji regiji ni mogoča uporaba. kaj naj storim?
drugače je pa ta d3go zelo slaba aplikacija, ko je pred servisom še delala je delal počasi.

lp

matej_

Guru
25. okt 2007
2.116
649
113
se to. preden sem poslal na servis (zaradi okvarjene baterije), sem si ga lahko nammestil in ga gledal. sedaj pa v play storu ce dostopam preko aplikacije mi javlja da ni mozno namestiti v moji drzavi. ce dostopam do stora preko opere mi javi da je namesceno in ko dam zopet namesti mi noce zagnat downloadanja. kr neki uglavnem. tudi angry birdsov recimo ne morem downalodat ampak eni birdsi so ze na tablici gor.
kako narediti da bo vse delalo?
lp