D3GO v paketu Še več

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Pravkar sem nadgradil star paket v paket ŠE VEČ, se prijavil v D3GO, pa sem kar malo razočaran nad ponudbo programov... Ni namreč Pop tv-ja niti Kanala A.

A ni to malo čudno, saj te dva programa loviš tudi s sobno anteno.

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Pro Plus (Pop TV in Kanal A) morajo operaterji krepko plačati (tudi Telemach). Ostali programi so djabe za operaterje.

Glede na to, da uporabniki paketov Več nimajo TV-ja je število vključenih programov zelo veliko. Dejansko plačaš za te 0 €. Pri ostalih operaterjih dobiš 0 programov za 0 €.

Presenetljivo da so djabe programi SportKlub in Šport TV.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Pravkar sem nadgradil star paket v paket ŠE VEČ, se prijavil v D3GO, pa sem kar malo razočaran nad ponudbo programov... Ni namreč Pop tv-ja niti Kanala A.

To ni res pop tv in a kanal sta vključena v D3GO in tudi v paket še več.Programi pa niso odvisni samo od mobilnega paketa temveč tudi od stacionarnega paketa.
Saj D3GO lahko gledaš tudi če nisi uporabnik mobilnega paketa.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Malo si narobe napisal, po novem lahko gledaš d3go tudi, če nisi uporabnik telemach trojčka.
Torej, če imaš samo mobilni paket še več a je shema krepko okrnjena v primerjavi, če imaš telemach trojček in na ta način gledaš d3go.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
bonk.gif

Jaz nisem čist nič narobe napisal.Dobro si preberi kaj sem napisal.
grims-1.gif

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:

To ni res pop tv in a kanal sta vključena v D3GO in tudi v paket še več.Programi pa niso odvisni samo od mobilnega paketa temveč tudi od stacionarnega paketa.
Saj D3GO lahko gledaš tudi če nisi uporabnik mobilnega paketa.
Govorimo če uporabnik ima mobilno telefonijo ter nima fiksnega priključka.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
V paketu Še več dobim samo 35 programov, med katerimi ni popa in a kanala. Fotr pa ima telemachovega trojčka, tam pa se lovi 135 programov.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik SvetIdej pravi:
Govorimo če uporabnik ima mobilno telefonijo ter nima fiksnega priključka.
Nikjer ni bilo napisano,da nima fiksnega priključka.
Ne vem zakaj se potem ne priklopiš na fotra?

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Nikjer v prvem postu pa tudi ni napisal, da ima fiksni prikljucek. To si ti samo mislil
wink-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Jaz dobro vem kaj sem mislil in kaj sem odgovoril.Kaj vi mislite je vaš problem.
Če pa bi bilo vprašanje ali komentar zastavljen bolj natančno bi dobil tudi bolj natančen odgovor.
Trenutno so v programsko shemo VEČ zajeti sledeči programi: RTV SLO 1, 2 in 3, TV 3, Planet TV, Šport Klub 1, 2, 3, 4, 5 in 6, Šport TV 1 in 2, OBN, TV1, RT RS, DM SAT, CMC TV, TV Veseljak, Golica, N1, NET TV, RTS, Fight Club in Grand
Programska shema je na vseh naročniških paketih družine VEČ enaka.Nekateri programi so na voljo tudi v visoki ločljivosti.
Programska shema pa se lahko spreminja.
grims-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
So se zgledovali po Telekomu, kjer naročnikom mobilne telefonije dela v Twinu točno 0 programov

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.022
190
63
Paket sem zamenjal samo zaradi tega, ker sem imel do zdaj 1 GB prenosa podatkov, za samo 10 centov razlike v ceni pa bom zdaj imel 5 GB, vse ostalo pa ostane isto.... No pa D3GO je pač vključen še zraven.

Ja saj tako ali tako se bom priklopil s fotrovim računom, tam je kar 135 programov, vključno s HD.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
So se zgledovali po Telekomu, kjer naročnikom mobilne telefonije dela v Twinu točno 0 programov

Še enkrat preberi zgornjo objavo Octopusy-a in nato povej koliko programov ima telemach za naročnike mobilne telefonije.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:

A slučajno imajo kaj za gledat(razen vremenark Katje in Jane)?

Verjetno že vsaj pol leta nisem gledal niti ene njihove oddaje, ker je enostavno škoda časa za gledanje tako butastih TVjev s samimi reklamami....

Pa tudi sicer je D3GO popolnoma neuporaben, ker normalno dela samo s polnim signalom, kolikor imaš samo pol signala slika zmrzuje ves čas.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Kolikor vem tale osnovni D3GO za mobilne naročnike, dela samo v Telemachovem omrežju pri drugih operaterjih in na na wifiju pa kolikor vem ne dela.

Sicer pa briga me, ker TVja res ne gledam, nekaj športnih prenosov letno, ostale neumnosti, me pa dokler bom še lahko normalno hodil, niti najmanj ne zanimajo.

Par dni nazaj sem komaj ugotovil, da imam eno TV izklopljeno iz elektrike in anten še od lanskih poletnih neviht
wink-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
bonk.gif

Pa nisi vreden besed
stupid-1.gif

Slabo veš tako kot vse ostalo.En kup enga govna.
D3GO dela na vse operaterje in tudi na wifiju.
priden.gif

Edino kar ne dela je na Nokiji C7

SvetIdej

Majstr
20. dec 2011
4.032
353
83
www.svetidej.com
Citat:
Uporabnik fikus pravi:
Kolikor vem tale osnovni D3GO za mobilne naročnike, dela samo v Telemachovem omrežju pri drugih operaterjih in na na wifiju pa kolikor vem ne dela.

Sicer pa briga me, ker TVja res ne gledam, nekaj športnih prenosov letno, ostale neumnosti, me pa dokler bom še lahko normalno hodil, niti najmanj ne zanimajo.

Par dni nazaj sem komaj ugotovil, da imam eno TV izklopljeno iz elektrike in anten še od lanskih poletnih neviht
wink-1.gif
D3GO dela pri vseh operaterjih in wifi-jih.

Edini program, ki dela le na telemachovem omrezju je sport klub.