D3GO ne deluje- vtičnik ViewRight

emirATes

Pripravnik
9. apr 2012
159
7
18
Skušam pognati D3GO na stacionarcu, vendar mi javlja, da vtičnik ViewRight ni nameščen, čeprav je. Kdo ve, kaj bi bilo narobe?

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
Citat:
Uporabnik emirATes pravi:
Skušam pognati D3GO na stacionarcu, vendar mi javlja, da vtičnik ViewRight ni nameščen, čeprav je. Kdo ve, kaj bi bilo narobe?

kateri browser? Probaj z intertnet explorerjem

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Mam win10 in sem probal d3go v chrome, firefox in edge. V nobenem ne deluje... Dela le v internet explorer 11. Rabiš zastarel sw za zastarel telemach vmesnik...

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
vem - sem imel isto tezavo zato sem vprasal
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
V FF deluje, moraš pa dovoliti vtičniku, da se zažene, ko te brskalnik vpraša.

Drugače na Remix OS (Android za PC-je) lepo delujeta Amis Mobia in D3GO Android aplikaciji iz Play trgovine:
http://www.jide.com/remixos

Inštalacija je preprosta.

Obstaje še Phoenix OS, tudi Android x86, ima kdo izkušnje s tem?
http://www.phoenixos.com

Desty

Pripravnik
2. jul 2009
613
0
16
desty.biz
Na Windowsih vsaj pogojno dela, medtem ko pa na najnovejšem macOS Sierra stvar ne deluje. Telemachovci trdijo, da je pri njih vse OK, medtem ko polovica Jabuk forumašev ne uspe zadeve zagnati.
Naj se že znebijo prastarega vmesnika. Lahko bi se zgledovali po Tvinu, ki je raketa proti D3Go.

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik Desty pravi:
Na Windowsih vsaj pogojno dela, medtem ko pa na najnovejšem macOS Sierra stvar ne deluje. Telemachovci trdijo, da je pri njih vse OK, medtem ko polovica Jabuk forumašev ne uspe zadeve zagnati.
Naj se že znebijo prastarega vmesnika. Lahko bi se zgledovali po Tvinu, ki je raketa proti D3Go.

V Safariju tudi meni štrajka od kar sem na Sierri ampak na Firefoxu pa nimam težav (tako kot tudi na Windowsih v Firefoxu).

CoreySteel

Pripravnik
18. nov 2014
52
5
8
Meni je tudi kar čez noč nehal delat, pa sem potem delal reinštalacije, repaire ipd. Krivo je bilo pa tole:

Citat:
Uporabnik titov pravi:
V FF deluje, moraš pa dovoliti vtičniku, da se zažene, ko te brskalnik vpraša.

"Allow and remember" in je spet laufalo.