Cybex fix montažni opori za ISOFIX

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Kje se da dobiti dodatne Cybex fix montažne opore za ISOFIX? Namen je, da se ne rabiš preveč ukvarjat s pripenjanjem ISOFIX sedeža in ne poškoduješ sedeža, temveč ti vodila ISOFIX direkt zapelje na nosilce. Rabil bi še en par za drugi avto, pa mi net nič ne najde
confused-1.gif
.
Gre se pa za tole:
1588929-Cybex.jpg

Priponke

• 1588929-Cybex.jpg
    1588929-Cybex.jpg
    65,8 KB · Ogledi: 460

ericks

Majstr
10. sep 2007
2.781
221
63
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kje se da dobiti dodatne Cybex fix montažne opore za ISOFIX? Namen je, da se ne rabiš preveč ukvarjat s pripenjanjem ISOFIX sedeža in ne poškoduješ sedeža, temveč ti vodila ISOFIX direkt zapelje na nosilce. Rabil bi še en par za drugi avto, pa mi net nič ne najde
confused-1.gif
.
Gre se pa za tole:

za vw vem, da se da to plastiko dobit na servisu kot originalen rezervni del. cene in kataloske ne vem, ni pa drago. gres na servis in naj ti isce pod recimo passat letnik 1999. za tega vem, da isofix-a ni imel serijsko.

sad

Guru
24. avg 2007
21.169
9.801
113
Že zrihtal. Kupil kar pri VW-ju in sicer dva para, saj so ti od VW-ja bistveno manjši in ne ''mečkajo'' toliko sedeža kot ti od Cybexa, kateri sedež popolnoma raztegnejo in stisnejo. Sploh je to problem pri usnju.
Hvala za ponudbo sicer
smile-1.gif
.

Nazadnje urejeno:

janus

Pripravnik
3. mar 2011
167
0
16
ksz

Tudi sam sem rabil plastični puši za isofix vodila otroškega sedeža, zahvaljujoč tej temi sem ju kupil pri VW pooblaščencu, naročil po kodi, ki je objavljena v enem izmed prejšnjih postov (koda je sicer spremenjena, jo objavim kasneje). Puši sta prispeli v roku dveh dni, cena za kos 0,85 EUR.
Kot je že omenil sad sta puši manjši kot npr. puše od proizvajalcev sedežev in omogočata "lepšo" montažo, tkanina oz. sedeži niso tako stisnjeni, zmečkani.
Aja, pozitivno presenečen kar se tiče VAG politike nadomestnih delov (ne, ne vozim Renaulta ali KIe).

edit: kot sem obljubil, stara kataloška št. 8L0019233, nova kataloška 8L0 887 233, velja za eno enoto.

Nazadnje urejeno: