Čudni SMS-ji!?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.802
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Danes sem dobil že tri SMS-je od oseb, ki jih sploh ne poznam in mi želijo vesele praznike!? Vsi so bili podpisani, številke meni neznane, prav tako podpisane osebe? Sem pri Tušmobilu. Se še komu dogaja kaj takega?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Mogoce je pa stevilka pripadala nekoc nekomu drugemu... ali pa se je pac nekaj ljudi zmotilo
smile-1.gif
...

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Posledica paketov z zakupljenimi SMS-i.

Pošljem vsem v imeniku?
DA!
grin1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.803
550
113
42
povsod malo
Problem nastane če pošlješ svoji bivši in njen zdajšni naredi pi+darijo zaradi tega zakaj me ima še zmerm v imeniku oz zakaj jo imam še vedno jaz
confused-1.gif
če bi me lahko pregonu skoz slušalko bi me.
Al pa včeri ena poslala pomotoma vsem 140 v imeniku in je že celo noč pošilja povratnice nazaj
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.074
6.921
113
pri taščici
Včeraj zvečer sem se tudi jaz spomnil na kolege na katere se spomnim mogoče samo enkrat na leto. Sem tudi jaz bojim da me kdo ni prepoznal kljub temu da imam "stalno" številko, in da sem se podpisal z imenom in nickom (priimka pa ne)
Mislim da je bilo tudi kak alter vmes, ampak mislim da ti ne....

Sem pa pred dnevi dobil sledeči sms.....
"Želim te poklicati, a zaradi prenizkega stanja ne morem. Pokliči me ali napolni moj HALO račun s ključno besedo POlni Znesek MOja številka in pošlji na 448"

Najprej se mal rolam, potem pa sem postal "zaskrbljen" in mu pošljem SMS. SMS ni bil dostavljil....KLičem, številka ne obstaja.....pa kdo se ima cajt z mano zajebavat

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Polni je drugače storitev, da se predplačniškemu uporabniku nakaže denar, ki se naročniku trga na mesečnem računu.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
Citat:
Uporabnik mitja pravi:
Mirko Tuš ima klone. To ti je pa TušMobil.

Take odgovore pričakujemo od tistih, ki Tušmobil-a ravno ne prenašajo... čim rečeš kaj je to imam pa TUšmobil... ja to ti je pa Tušmobil
hysterical-1.gif

Jaz imam tudi Mobitel, pa sem dve sporočili prejel od meni neznanih številk s podpisom, na Tušmobil pa nobene... pa ne bom rekel eh to ti je pa to ko imaš Mobitel
smile-1.gif

Predvidevam da gre za napako pri vpisu številke pošiljatelja
smile-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Jst sm tudi dobil včeraj z neznane cifre voščilo s podpisom, sm pa na simobilu.
confused-1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Jaz pa nisem dobil od neznane cifre (no ubistvu je ampak je treba razložit zadevo) od nekega Blaža. Zdelo se mi je čudno, kajti kot prvo ne poznam nobenega Blaža, in kot drugo v mojem imeniku je bil edini vpisan samo s imenom (drugače za vse osebe v imeniku vpišem notri ime in priimek, tudi za družino in prijatelje), torej sem bil siguren da tega v imenik nisem dodal jaz. Včeraj sem dobil od Blaža sms ki mi je želel vesel božič. Blaž mi pošilja SMSe s številke 040 844 833, zato sem zdajle ko sem videl to temo za foro poguglal to številko in kaj mi pokaže stric google.

Citat:
V petek, 27. avgusta je v Mladinskem centru Slovenske Konjice potekala ustanovna konferenca Mladega foruma ZLSD Slovenske Konjice. 11 ustanovnih članic in članov si je zaželelo predvsem organiziranega delovanja, ki so ga našli v Mladem forumu ZLSD. V prvi vrsti si bodo prizadevali ohranjati tradicionalne projekte Mladega foruma ZLSD, na lokalnem nivoju pa bodo predvsem opozarjali na problematiko onesnaženega okolja in zasvojenosti mladih z drogami, kjer že pripravljajo odmeven projekt, pri katerem bodo poskušali predvsem z informiranjem mladih o učinkih in posledicah drog, ter tako skušali s preventivo osvestiti širšo mlado populacijo.Za novega predsednika je bil izvoljen Blaž CUGMAS ( 040/844-833 ),

Link

Dobro to da dobivam neka čudna sporočila me še ne moti toliko, bolj me moti to da se zdaj zgleda lahko ti sami od sebe dodajo v moj imenik, kar pa se mi ne zdi sprejemljivo. Kako je stem, in sploh kako je to mogoče da se nekdo brez tvoje vednosti doda v tvoj imenik?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Da nisi prehitro pritisnil OK, ko si slisal, da je prispel SMS ?

Ce ti nekdo poslje stevilko preko SMS, jo je zelo preprosto dodati v imenik, priblizno enako preprosto pa jo je ne-dodati, vsaj jaz sem enkrat potreboval tri sporocila, preden sem pokapiral kako hkrati odkleniti tipkovnico in ne zavreci tiste stevilke :D

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
ah glede sms-jov sem ze navajan... Najbolj smešno mi je bila čestitka poslane po pošti za novo leto... na naš primek naslov.. vse klapa samo nevemo/poznamo osebo ki je to poslala pa čeprav je podpisana
bonk.gif