ne bodo odpirali sms-a iz neznane številke ker če ga odpreš moraš lahko kaj plačatCitat:
Uporabnik futuristic pravi:
No jaz se tudi javiti nisem utegnil, ker je samo enkrat zazvonilo.
Verjamem da "fobija" obstaja predvsem zato, ker se ljudje bojijo, da bodo morali plačati za prejeti klic ali pa da bo klicatelj govoril tuj jezik...
To lahko enostavno rešiš tako, da pošlješ sms človeku, ki se ne javi... Potem bo vedel, ko ga je kliče in se ti bo javil.
Sam tudi npr. nikoli ne pokličem nazaj na neznano številko... če bi bilo kaj nujnega bi me poklicali še enkrat ali pa poslali sms.
Ker verjetnost, da so mi hoteli kaj prodat ali pa da je anketa je (pre)velika, da bi trošil čas in energijo...
zakaj ne oglasat? ce si v slo, slo stevilka, ne stane nic. jaz se vedno oglasim. na zadnje srbska stevilka. je zacel nekaj palamudit, sem mu mamico in to je to.Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Ne se oglašat in ne klicat nazaj .. če ste klicali nazaj ali se oglasili, javite mobilnemu operaterju.
Citat:
Ne se oglašat in ne klicat nazaj .. če ste klicali nazaj ali se oglasili, javite mobilnemu operaterju.
Citat:
Uporabnik Garfildd pravi:
Citat:
tako ne se javljat, ker je lahko na drugi strani Morpheus in te lahko zbudi iz matrice, ne želi si tega!!!
Mojca Svetin iz ministerstva za kmetijstvo opozarja, da je treba v takem primeru telefon takoj zabrisati v tla, dvakrat poskoči
po njem, trikrat zaplesati kokošji ples in se na koncu se še podelati na telefon in potem zagotovo ne boš dobil večjega računa
kot ga plačaš že sedaj na mesečni osnovi.
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
EmptyHead-a sem imel v mislih