Cudna tablica

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Danes sem v avstriji videl novega bmwja 535i. Imel je modre tablice, gor pa s crno napisano registrsko v stilu ABC-1-DEF. jaz sem trdil da je to bosanska tablica, kolega pa da je avstrijski diplomat in da nima veze z bosno... Na interetu podobne tablice nisem nasel. Zadaj oznake CD ali podobno ni bilo...

Kaj je to za ena tablica?!?

Mikulja

Fizikalc
9. feb 2012
1.111
0
36
takšne bodo po novem tablice v vseh državah EU!

eu-nummernschild-768725290402585729.jpg

http://www.motor-talk.de/news/zum-1-april-einheitliche-eu-kennzeichen-ab-2013-t3198046.html

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Pomoje niso standarde od kake države, ker mi je nelogično imet črne črke in številke na modri podlagi ---> se ne vidi

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.976
6.027
113
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Danes sem v avstriji videl novega bmwja 535i. Imel je modre tablice, gor pa s crno napisano registrsko v stilu ABC-1-DEF. jaz sem trdil da je to bosanska tablica, kolega pa da je avstrijski diplomat in da nima veze z bosno... Na interetu podobne tablice nisem nasel. Zadaj oznake CD ali podobno ni bilo...

Ni Bih tablica, oni imajo črko na sredini.:
http://bs.wikipedia.org/wiki/Registarske_oznake_za_vozila_u_Bosni_i_Hercegovini

I

Izbrisan uporabnik #9334

Te tvoje tablice so disfunkcijske v vsakem pogledu.
Človek si zapomne normalno do 6 številk na mah, sedma števka je ponavadi že error.

Bulšit!
uf-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
sem tudi jaz na te pomislil, ampak so crke in stevilke narobe glede na vprasanje (tam pise 3 crke 1 stevilka 3 crke)

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Danes sem v avstriji videl novega bmwja 535i . Imel je modre tablice, gor pa s crno napisano registrsko v stilu ABC-1-DEF. jaz sem trdil da je to bosanska tablica, kolega pa da je avstrijski diplomat in da nima veze z bosno... Na interetu podobne tablice nisem nasel. Zadaj oznake CD ali podobno ni bilo...

tip je vidu čisto novega bemfla. in to v živo. pa v avstriji je bil. kar ne vem če bi vrjel napisanemu...

marjan

Pripravnik
25. jul 2007
799
3
18
Ko si tako brihten mi pa povej koliko jih je s to masino registriranih v slo?

Glede na to da je dokaj redek bi mogoce lahko kdo zvohal lastnistvo na podlagi tega. zato ta podatek...
O avstriji pa ne bi... Ja... Okrog ovinka sem se hotel pohvaliti da sem bil pri severnih sosedih. Bumbar!

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A si nor?!?
Kako bodo pa potem žabarji gastarbajtarje zajebavali?
In kako gorenjci žabarje odirali za parkirnino?
No way!
tongue-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
[Zum 1. April?
grims-1.gif

Sicer pa bedarija, sedanja pestrost je kul. Jaz bi raje videl, ce ze, da naredijo opcijo, da lahko izberes lokacijsko neodvisno tablico - da je samo EU in ena "serijska" gor.

Ti nisi resen !Si predstavljaš čas ko se bo mimo po ulici pipeljal avto s temnimi šipami pa ne boš imel pojma ali so not Romuni ali Švabi ? Saj če ima švabske tablice ne pomeni da not niso turki , malenkost bolj pozoren je pa vendarle treba biti pri romunskih tablicah

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
Citat:
Uporabnik marjan pravi:

modre tablice so v at prenosljive preizkusne tablice uporabljajo jih avtohise in hendlerji

to je vsa umetnost okol tega

gr69

Guru
15. dec 2009
11.662
2.701
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
Citat:
Uporabnik marjan pravi:

modre tablice so v at prenosljive preizkusne tablice uporabljajo jih avtohise in hendlerji

to je vsa umetnost okol tega

Modre s BELIMI črkami in številkami so avstrijske "preizkušnje" - on pa trdi, da je imel modre s ČRNIMI. Te pa ne vem kaj oz. čigave so.