Čudna stvar pri Galaxy Note 10.1

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Ko sem priključen na internet preko Wlana če odpisujem tukaj na alter forumu deluje vse normalno(normalno doda post v temo)... Če sem pa priključen preko Simobil GPRS mi pa google chrome hoče downloadat datoteko addpost.php, posta pa ne zapiše, vgrajen brskalnik v OS-u pa napiše da ni mogoče odpret spletnega linka/datoteke...
confused-1.gif

Kaj storiti ?
confused-1.gif

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Menjaj brskalnik oz. OS... Slabe izkušnje mam s chrome in z vgrajenim samsung brskalnikom, šrot pač. Firefox, katerega pa uporabljam, pa načeloma dela, tu pa tam pa rahlo zašteka!?!? Vglavnem sramota...

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Imam tudi Opero Mini... Da vidim kaj bo tam...

Zanimivo, da preko Wlana pa vse normalno dela in na Chrome in na vgrajenem Samsung... Samo preko GPRS ne...

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ha to sem pa malo spregledal. Sem se bolj zapičo v same brskalnike. Recimo samsungov vgrajen je preko3g/wifi redno javljal napake po oddaji sporočila kam na forum oz. po oddaji komentarja.Redni restarti ob obremenitvi na chromu...
Da pa bi sama podatkovna povezava mela tak vpliv pa še nisem opazil. Tista addpost napaka je smešna
17758-icon_confused.gif
, ne vem kaj bi mel tukaj gprs poleg, da pa ti ne odpre strani, pa je lahko kriva zelo nizka hitrost prek gprs!??!

Nazadnje urejeno:

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Z opero mini je šlo normalno... Zanimivo...

Kaj si mislil z menjavo OS ??? Saj je 4.1.2 že gor...

Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Očitno opera drugače obdeluje/modulira podatke in so prek simobila-gprs taki, da jih native browser ne prebavi komplet brez php pomoči, chrome pa ?!?

Menjava OS na iOS oz winphone8

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.876
696
113
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

Zanimivo, da preko Wlana pa vse normalno dela in na Chrome in na vgrajenem Samsung... Samo preko GPRS ne...

Jaz imam zadnje čase enake probleme na Mobitel EDGE in tudi 3G, pa ne samo na alterju. Nekaterih strani sploh ne odpre, nekatere pa hoče downloadati. Na WLANu pa dela normalno.

Sem pa ugotovil tudi začasno rešitev - ko mi neke strani noče odpreti ali pa jo želi downloadati, samo vzpostavim VPN povezavo do doma in vse spet deluje BP.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:

Jaz imam zadnje čase enake probleme na Mobitel EDGE in tudi 3G, pa ne samo na alterju. Nekaterih strani sploh ne odpre, nekatere pa hoče downloadati. Na WLANu pa dela normalno.

Sem pa ugotovil tudi začasno rešitev - ko mi neke strani noče odpreti ali pa jo želi downloadati, samo vzpostavim VPN povezavo do doma in vse spet deluje BP.

Aha... Torej kot kaže nisem osamljen primer...