Čuden sosed

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Sem kadilec.
Zato nekaj časa na dan preživim tudi na balkonu.

In če sem že na njem, tudi (glede na pretekle izkušnje) občasno vržem "Oko" na parkirišče.

Skratka se je dobra dva meseca nazaj pojavil nek tip, ki parkira in gre živeti v poslovno stavbo..

Mislil sem si, da ga je baba sunila v rit in je pač tako.

Opazil sem pa, da vedno do konca zmožnosti parkira svoj Fiat (nekaj podobnega kot Espace) rikverc.

Danes mi je na tak način hotel zaparkirati vhodna vrata v avto (5 cm od avta)., čeprav je bilo prostih mest zraven vsaj 8.

Ker sem bil zraven, sem ga na to opozoril. Rekel je, da tam stalno tako parkira. Povedal sem mu, da bom naslednji dan rabil avto in če ga lahko umakne in mi omogoči vstop vanj.
Sicer je nejevoljno to naredil, samo videl pa sem, da ni Slovenec, kot sem mislil. Tudi ne pripada nobeni od etničnih skupin iz bivše Jugoslavije.

Tip živi sam v pisarni. Včasih gre na kolo, ki ga ima v avtu.

Kaj pravzaprav želim povedati?

Mogoče ima kdo kakšno idejo.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.460
9.764
113
EU
Živi v pisarni? Od katere firme je pisarna
confused-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.750
1.535
113
Hja... A ima tuš v pisarni?
confused-1.gif

Čudnih ljudi je kolikor hočeš.
tongue-1.gif
V daljni žlahti imam starejšo gospo, ki živi sama in je nekega dne ob dveh ponoči dobila svojega soseda (poročen mlajši tip, s familijo), kako ji je splezal na balkon in buljil v njeno spalnico...

Ko je odprla okno, in vprašala, kdo je tam, pa je odšel brez besede.

No, policaji so jo potolažili, da če bi imel namen ji zlomiti vrat, bi to že zdavnaj storil. In to je vse...
grims-1.gif

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Hja... A ima tuš v pisarni?
confused-1.gif

Čudnih ljudi je kolikor hočeš.
tongue-1.gif
V daljni žlahti imam starejšo gospo, ki živi sama in je nekega dne ob dveh ponoči dobila svojega soseda (poročen mlajši tip, s familijo), kako ji je splezal na balkon in buljil v njeno spalnico...

Ko je odprla okno, in vprašala, kdo je tam, pa je odšel brez besede.

No, policaji so jo potolažili, da če bi imel namen ji zlomiti vrat, bi to že zdavnaj storil. In to je vse...
grims-1.gif

Saj v bližini je tudi živela učiteljica, ki je pozimi ob 01.00 uri v spalni srajici pometala streho hiše.
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Jst včasih v logatcu v obrtni coni parkiram ob vikendih, pa me potem naprej poberejo.

Tudi vidim tipa, ki živi v pisarni oz. nekaj takega. Že par let, pa ima tut hudega suv-a.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
554
113
42
povsod malo
Jaz pa imam soseda ki meče v zrak polena in dela viiiii kot da bi dojenčka metal (ima dva odrasla otroka 33, 29 oba brez svojih otrok in živita doma) in potem mu včasih pade polen na tla in potem se mu opravičuje.
Aja zadnje tri mesece je tak pa dere se na čase ko ne vem kaj sem mislil, da je kakšna tekma po TV pa ga potem 1x vidim zunaj takega.
Pogovarja se čisto normalno sam ko je sam je tak.

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Saj mene nič ne moti.

Dokler ne želi, da se vsi staroselci prilagajamo njemu oz. njegovim željam.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
jaz mam enga čudnega soseda. cel dan tam na balkonu kadi pa nič ne dela. ko pa jaz pridem domov pa parkiram pa teži da sem ga zaparkiral čeprav je imel pol metra prostora... saj je res da bolj vampast ampak vseeno bi se lahko v avto spravil...
oziroma tako bi pomoje o tebi rekel tvoj sosed. čudno pa je zelo relativen pojem

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Jaz pa imam soseda ki meče v zrak polena in dela viiiii kot da bi dojenčka metal (ima dva odrasla otroka 33, 29 oba brez svojih otrok in živita doma) in potem mu včasih pade polen na tla in potem se mu opravičuje.
Aja zadnje tri mesece je tak pa dere se na čase ko ne vem kaj sem mislil, da je kakšna tekma po TV pa ga potem 1x vidim zunaj takega.
Pogovarja se čisto normalno sam ko je sam je tak.

Shizič?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja jest bi temu reku 100% pripadnost firmi. ceprav je lahko tudi hujsa oblika deloholika...

recimo da je tujec. sem pride delat za eno firmo in je samski. zakaj pa ne bi zivel v eni sobi v prostorih firme? recimo da mu firma se najemnino za flat placuje... mora kr precej prisparat... prehranjuje se pa itak zunaj...

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja jest bi temu reku 100% pripadnost firmi. ceprav je lahko tudi hujsa oblika deloholika...

recimo da je tujec. sem pride delat za eno firmo in je samski. zakaj pa ne bi zivel v eni sobi v prostorih firme? recimo da mu firma se najemnino za flat placuje... mora kr precej prisparat... prehranjuje se pa itak zunaj...

Saj mogoče je res tako.

Samo mi ne deluje...

I

Izbrisan uporabnik 3287

ponoci poklices policijo: vidim nekoga v sosednji zgradbi, bi rekel, da so vlomili. to so poslovni pisarniski prostori gospod policaj.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Saj mogoče je res tako.

Samo mi ne deluje...

http://www.alternet.org/economy/i-secretly-lived-my-office-500-days

Se je že zgodilo :D

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Citat:
Uporabnik smt pravi:
ponoci poklices policijo: vidim nekoga v sosednji zgradbi, bi rekel, da so vlomili. to so poslovni pisarniski prostori gospod policaj.

Dokler mi ne bo delal škode, mu je tudi jaz ne bom.