cuden hladilnik

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Kombiniran hladilnik me je zacel hecati. In sicer zamrzovalnik se je otoplil na cca -9C do -10C, namesto standardnih -18C. Kar pomeni, da se je stalilo vse meso in sladoled..

V cem bi bil problem? Je pa klasika, mehanski... sploh ne vem ali ima dva kompresorja glede na to, da se ne da izklopiti zamrzovalnika?!

sprasujem se.gif

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Mogoče zamašen dovod do zamrzovalnika? Katere znamke pa je?
Pri nas je 2 leti star Zanussi tako zatajil .... je bil samo za stran.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Liebherr, jajca
bonk.gif

Zanalasc nisem hotel novega z vso elektroniko ampak klasiko in to priznane znamke in sedaj imam en velik obtezilnik za papir.
bonk.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Ja, jaz sem tudi imel šmoren z Liebherrjem. Serviser je pri nas samo eden, nekje na gorenjskem in bi kar kompresor menjal!

Izpadlo je pa, da je crknilo temperaturno tipalo nekje na sredini hrbta omare - menda za defrost. V bistvu mehanska napaka, ker se eden od sredinskih predalov nasloni nanj. Simptomi so pa bili ravno taki, namesto -18 C je kazalo samo -7. Pa alarm je tulil.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hvala za tole jih kontaktiram cimprej. Imas morda pri roki direktno stevilko?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
Kombiniran hladilnik me je zacel hecati. In sicer zamrzovalnik se je otoplil na cca -9C do -10C, namesto standardnih -18C. Kar pomeni, da se je stalilo vse meso in sladoled..

V cem bi bil problem? Je pa klasika, mehanski... sploh ne vem ali ima dva kompresorja glede na to, da se ne da izklopiti zamrzovalnika?!

sprasujem se.gif
Tebi pa fizika ni močna stran, kajne?

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Sedaj vidim, da je 8 serviserjev na popisu, nekako po regijah. Zastopnik je Steelplast doo, Otoče 32, Podnart. 04 / 5306 - 200 ali 014 / 662 - 888

Vendar bi mi ti mojstri zamenjali cel kompresor za 500 € , čeprav je bil dober in je bil samo senzor zanič. Kompresor bi naročili iz nemčije, v roku 14 dni
stupid-1.gif

Popravil mi ga je naš lokalni majster, ki je imel potem sicer problem dobiti rezervni del, ampak ga je na koncu dobil preko cehovskih kolegov. Po moje bo boljša ta pot, ker te bodo sicer nategnili.

Mislim, da sem bil brez hladilne omare vsega skupaj okoli 3 dni, za okoli 100 Ejev denarja.

Nazadnje urejeno: