CSipSimple in Simobil (SIP klient)

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Uporabljam CSipSimple aplikacijo za klice in sms-e v tujini preko wi-fi. Tezava je v tem, da program klicev ne sprejema. Mogoce kdo ve kaj je se potrebno dodatno nastaviti v programu? Svetovalci mi ne znajo pomagat in mi svetujejo uporabo drugih programov, ki pa so placljivi, kar pa odpade.

Ima kdo kaksno drugo alternativo, ki preverjeno deluje? Seveda bi prosil se za tocne nastavitve za te programe.

Hvala za pomoc.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Fring je brezplačen. So bile pa že od začetka SInaIP težave s sprejemanjem klicev na teh aplikacijah.

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Mimogrede, Fring ni brezplacen, potrebno vsaj 3 Evre, da lahko sploh odklenes SIP nastavitve.

Tommy17

Fizikalc
8. jan 2009
820
47
28
Citat:
Uporabnik hinko pravi:
Uporabljam CSipSimple aplikacijo za klice in sms-e v tujini preko wi-fi. Tezava je v tem, da program klicev ne sprejema. Mogoce kdo ve kaj je se potrebno dodatno nastaviti v programu? Svetovalci mi ne znajo pomagat in mi svetujejo uporabo drugih programov, ki pa so placljivi, kar pa odpade.

Ima kdo kaksno drugo alternativo, ki preverjeno deluje? Seveda bi prosil se za tocne nastavitve za te programe.

Hvala za pomoc.

Poglej med nastavitve in odkluukaj opcijo " STUN". Bi moralo delat.

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Stun je odkljukan. Preizkusil sem ze nasvete iz tujih forumov, kot npr. Vedno na voljo, Razresi DNS pa zal nic od tega ne pomaga.

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
Citat:
Uporabnik hinko pravi:
Mimogrede, Fring ni brezplacen, potrebno vsaj 3 Evre, da lahko sploh odklenes SIP nastavitve.

A ni več? Nisem vedel, ker ga že kakšni dve leti ne uporabljam. Do takrat je bil brezplačen.

hinko

Pripravnik
22. jan 2013
222
0
16
Na zalost, ja. Ceprav je po mnenju Simobilovih svetovalcev program brezhibno deloval. Kaj pa Sipdroid, ima kdo izkusnje z njim?